Stohl András Válótársak-beli párja úgy érzi, menthetetlen a házasságuk

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Válótársak Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a Válótársakban is magánéleti válságon megy át. Megformált karakterének, Bálintnak nincs több esélye a feleségénél. A sorozatbeli párja ugyanis kijelentette, úgy érzi, menthetetlen a házasságuk.

Érdekes párhuzam húzódik Stohl András valódi élete és a Válótársakban megformált karakterének élete között: a sorozatban is magánéleti válsággal küzd a színész. Akkor vált számára világossá, hogy nincs tovább, amikor feleségével egy mediátor segítségét kérték, hogy rendezzék a kialakult helyzetüket.

Stohl András Válótársak-beli karaktere nem kap új esélyt a feleségétől Fotó: Marton Szilvia - Origo

A megbeszélés során olyan egyetértés volt köztük, hogy a segítő megjegyezte, talán mégsem kellene elválniuk, de Zsófi – a sorozatbeli felesége – nagyon határozott volt. Leszögezte, hogy

biztosan el fognak válni.

Bár sokáig azt gondolta, hogy rendbe lehet hozni a kapcsolatukat, mára úgy érzi, menthetetlen a házasságuk.

Kulcsár Edina és Csuti dalán nevetni fogsz: a dalszöveg nagyon erős letthttp://www.life.hu/sztarok/20170113-izelito-kulcsar-edina-es-csuti-vicces-dalabol.htmlKulcsár Edina azóta kacérkodik saját dal készítésével, mióta a Nagy Duettben szerepelt. Egy kis ízelítőt most hallhatunk is az elkészült számból, amit Csutival közösen énekeltek fel. Figyelem, nagyon erős a dalszöveg! TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt, és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoHavas Henrik és Gesztesi csatározása folytatódik: a színész szerint sokat iszik a Tanár Úrhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-sokat-iszik-gesztesi-karoly-szerint.htmlHavas Henrik indított el lavinát Facebook-posztjával, azóta megy az adok-kapok. Ezúttal Gesztesi Károlyon volt a sor, és üzent is a Tanár Úrnak. A színész szerint Havas Henrik sokat italozik! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÁrpa Attila: "Inkább az országúti karambol mellett döntenék" http://www.life.hu/sztarok/20170113-arpa-attila-a-szinesznek-nagyon-sok-noi-rajongoja-van.htmlBár a színészt kemény férfinak ismeri az ország, az életben szívesen kikerüli a nőkkel folytatott vitákat. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoSarka Kata nyilatkozott Hajdú Péter új barátnőjéről: a gyerekek is tudják, hogy vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-sarka-kata-tovabbra-is-azt-allitja-hogy-hajdu-peternek-uj-baratnoje-van.htmlVégleg vége Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának –ezt egybehangzóan állítja az egykori pár mindkét tagja. Abban viszont, hogy Hajdúnak van-e új barátnője, már ellentmondanak a nyilatkozatok. Hajdú leszögezte, hogy nincs, míg Kata folyamatosan arról nyilatkozik, hogy Peti már továbblépett, és talált valakit. TV + Sztárok--Kasza Tibi és Nacsa Olivér együtt koktélozik Miamibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-kasza-tibi-nem-hiszed-el-kivel-futott-ossze-miamiban.htmlBár a népszerű műsorvezető már több napja élvezi Amerika mesés partjait, nem gondolta volna, hogy egy régi barátja is itt pihen éppen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.