Fásy Ádám szerint Zámbó Jimmy biztosan nem akart meghalni: tervei voltak

Zámbó Jimmy Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentet Zámbó Jimmy halálának híre, hiszen teljesen váratlanul történt a tragédia. Egyes álláspontok szerint a Király öngyilkos lett, de legjobb barátja szerint ez nem történhetett meg, ugyanis Jimmy új lemezt tervezgetett még a halála előtt.

Zámbó Jimmy 16 évvel ezelőtt vesztette életét. A hivatalos álláspont szerint egy véletlen baleset vezetett a Király halálához. Hiába ürítette ki pisztolya tárját, egy golyó benne maradt. Egyes vélemények szerint viszont Jimmy öngyilkos lett, ám egyik legjobb barátja szerint ez lehetetlen. Fásy Ádám elárulta, hogyan zajlott a Király utolsó napja. Kiderült, még bőven voltak tervei.

Zámbó Jimmynek tervei voltak

"A Balázs vendéglőben találkoztunk, mert az volt közel hozzánk, és ott énekelt Lui. Jimmy egyedül jött, ő vezetett. Ásványvizet ivott, jó kedve volt alkohol nélkül is. A

jövőről beszélgettünk, azt tervezte, hogy a lemezeit önállóan szeretné kiadni.

Együtt köszöntöttük az új évet, és semmi nem utalt a néhány órával később bekövetkező váratlan tragédiára" - mondta a Blikknek Fásy Ádám. Nem ő az első barát, aki leszögezi, hogy Jimmy nem lehetett öngyilkos. Korábban Schmuck Andor is elmondta, hogy a Király biztosan nem akart véget vetni az életének.

Sarka Kata megszólalt a Trump-üggyel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-sarka-kata-megszolalt-a-trump-uggyel-kapcsolatban-megdobbent.htmlTele van a világsajtó Donald Trump Sarka Katának tett ajánlatával. De mit szól ehhez a magyar szépség? TV + SztárokOrigoFérjez megy Kirsten Dunst színésznő - Szerelme a hétvégén kérte meg a kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20170115-ferjez-megy-kirsten-dunst-szineszno-volegenye-jesse-plemons.htmlA Fargo című sorozatban házapárt alakít Kirsten Dunst és Jesse Plemons. A forgatókönyv azonban hamarosan valósággá válik.TV + Sztárok--Sarka Kata elárulta, kiben bízhat meghttp://www.life.hu/sztarok/20170115-sarka-kata-mar-csak-a-barataiban-bizhat.htmlÉlete talán legnehezebb hétvégéjén van túl Sarka Kata. A műsorvezető kiírta, már csak a barátaiban bízhat. TV + Sztárok--"Szeretnénk nagyon szart alkotni" - Döbbenetes nyilatkozat A Dal továbbjutóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-a-spoon-21-zenekar-a-deak-terrol-enekelnek-a-dalban.htmlA Spoon 21 zenekar a Deák téri emlékeket szeretné felidézni a hallgatókban, így egy igazi bulinótával készültek A Dal színpadára.TV + Sztárok--Molnár Anikó váratlan bejelentést tett – Ezt nem gondoltuk volna!http://www.life.hu/sztarok/20170115-molnar-aniko-o-is-indulna-egy-dalversenyen-meglepo-bejelentes.htmlBár az egykori Való Világ-sztár gúnyból és viccből írta a dolgot, a rajongók így is meglepődtek. TV + SztárokOrigoRubint Réka kitálalt: ezt gondolja a rajongókról http://www.life.hu/sztarok/20170115-rubint-reka-velemeny-ezt-gondolja-a-rosszindulatu-emberekrol.htmlA 38 éves édesanya valószínűleg megelégelte a negatív kommenteket, ezért egy igen markáns hangulatú írást tett közzé az Instagram-oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.