Kourtney Kardashian egy szál melltartóban randevúzott Justin Bieberrel

Forrás: AFP -
fotó Kourtney Kardashian Justin Bieber randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az énekes és a celeblány között 15 év a korkülönbség, a jelek szerint egyiküket sem zavarja a dolog. 

Justib Bieber legutóbb egy bejegyzésében a nála 15 évvel idősebb Kardashian lánnyal, Kourtneyval pózolt. Bár akkor a celebnő azt nyilatkozta, hogy semmi közük egymáshoz, pusztán csak barátok, most viszont újabb árulkodó fotók kerültek a nyilvánosság előtt- írja a Dailymail.

Kourtney Kardashian és Justin Bieber egy párt alkotnak? Forrás: AFP

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Kourtney Kardashian és párja, Scott Disick másfél év után kibékültek egymással, a jelek szerint úgy tűnik mégsem alkot egy párt a két sztár, akinek már három közös gyerekük is van.

Az édesanya ugyanis egy igen hiányos öltözetben, Justin Bieberrel töltötte a péntek estét egy hollywoodi szórakozóhelyen.

Nem tudni, hogy a pár végül együtt töltötte-e az éjszakát, de a hírek szerint Kourtney aznap este már nem ment haza az otthonába. Vajon egy újabb sztárpár van születőben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.