Hajdú Péter követője buktatta le Sarka Katát - Ügyes!

Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyanabból az irodából tett fel a Facebookra fotókat Sarka Kata és Hajdú Péter. Első látásra azt gondolnánk, a (volt) sztárpár a gyerekek miatt, esetleg békülési szándékkal találkozott, de egy szemfüles kommentelő kiszúrta, hogy valami nem stimmel a képekkel. 

Sarka Kata több órával ezelőtt tette ki a közösségi oldalra ezt a fotót. Elmondása szerint ötleteket gyűjt a műsorához.

Hajdú Péter jóval később posztolt ugyanonnan egy képet: "Elbambulva munka közben" szöveggel.

A Blikk arra jutott, hogy a sztárpár talán békülőben van, de egy hozzászólás mindent más megvilágításba helyez:

"Csak ez 2015. decemberi kép" – írta egy kommentelő Hajdú posztja alatt, és ezt egy printscreennel meg is erősítette.

Sarka Kata 2015-ben is posztolta ezt a fotót Forrás: Sarka Kata/Facebook

Azt, hogy a kép nem ma készült, nyilván Hajdú Péter is pontosan tudta, fotója pedig valamiképpen biztosan válasz Kata posztjára. Hogy mit is szerettek volna ezzel, nem tudni, de a két kép valószínűleg előkerül még a következő napokban.

Galambos Lajcsi megszólalt: hazatért Kubából a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-galambos-lajcsi-hazatert-kubabol.htmlHazatért külföldről Lagzi Lajcsi. A zenészt újságírók várták a reptéren. Galambos azt mondja, rossz hatással van az ügy zenei karrierjére. TV + SztárokOrigoVégrendelkezett Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20170118-vegrendelkezett-lagzi-lajcsi-az-edes-eletben.htmlÜgyvédje, Berényi András tanácsára végrendelkezett Galambos Lajos. A jogi szakember azzal érvelt, bármikor, bárkivel történhet baleset vagy betegség, jobb, ha van egy papír. A felvetés először Lajcsit is meglepte, de aztán az Édes élet kameráinak kedvéért számba vette a dolgait. TV + SztárokOrigoÍgy gúnyolódik Havas Henrik Gesztesinhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-gesztesi-karolyon-gunyolodik.htmlHavas Henrik néhány nappal ezelőtt arról posztolt, hogy szerinte Gesztesi Liptai Claudiát siratja még mindig, azért iszik. A színész visszavágott: ő arról nyilatkozott, hogy a Tanár úr egykor szerelmes volt Clauba. Havas – állítja, hogy utoljára – újra posztolt a témával kapcsolatban. TV + Sztárok--Hajdú szerint tiszta sor, ki, mit visz a vagyonból http://www.life.hu/sztarok/20170112-igy-osztoznak-az-anyagiakon-hajdu-peter-es-sarka-kata.htmlHajdú Péter szerint tiszta sor, kinek mennyi jár a közös vagyonból. TV + Sztárok--Gesztesi Károly kitálal: szerelmével üldözte Havas Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170112-gesztesi-karoly-kitalal-ugy-emlekszik-szerelmevel-uldozte-havas-henrik-liptai-claudiat.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik úgy véli, Gesztesi Károly a Liptai Claudia miatt, helyesebben azért, mert nem tudta megtartani gyönyörű feleségét, iszik. A műsorvezetőnőt egy Ferrarihoz hasonlítja: az egész bejegyzését ittolvashatod. A Tanár úr szavait Gesztesi Károly is kommentálta. TV + Sztárok--Az utolsó videó Klapka Györgyről - Így találta meg Mary Zsuzsi búcsúleveléthttp://www.life.hu/sztarok/20170107-halala-elott-par-nappal-mutatta-meg-klapka-gyorgy-hogyan-kerult-elo-mary-zsuzsi-bucsulevele.htmlHalála előtt néhány nappal engedte be a kamerákat otthonába az üzletember. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.