Orosz Barbi bevallotta: Küzdeni szeretne az álompasiért

szingliség párkapcsolat Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara mindig hosszú párkapcsolatokban élt, de állítása szerint most nem áll készen arra, hogy újra belevesse magát a szerelembe. 

Orosz Barbi a legutóbbi szakítása óta egyedül van. Azért is tűnhet furcsának, mert a színésznő elmondása szerint még soha életében nem volt szingli. Mindig az egyik kapcsolatból következett a másik, de állítása szerint még titkolt viszonya is volt.

Most azonban úgy gondolja, hogy nem szabad azonnal beleugrani egy új kapcsolatba, időt kell szánni az előző időszak feldolgozására. A 37 éves műsorvezető azt is bevallotta, hogy pillanatnyilag a munkája tölti be a legfontosabb szerepet az életében, nincs kedve konyhatündérkedni és háztartást vezetni. Persze az is igaz, hogy az érzelmek mindent megváltoztatnak.

Orosz Barbara küzdeni akar a szerelemért Forrás: RTL Sajtóklub

"Ha igazán szerelmes vagyok, egy édes, bújós macskanővé változom, aki a társáért bármire képes" - mesélte őszintén a Story Magazinnak.

Az eddigi hosszú kapcsolatai mind úgy kezdődtek, hogy a férfiak kezdeményezték a dolgot, ha kellett, még küzdöttek is érte. Barbi most azt az érzést keresi, hogy életében először ő vágyjon, küzdjön valakiért.

"Egy nagyon erős, intelligens, művelt, vicces és karizmatikus pasi az álmom"

Szabó Zsófi kegyetlenül ráijesztett a sminkesére: Nevetés lett a végehttp://www.life.hu/sztarok/20170118-szabo-zsofi-nagyon-megijesztette-a-sminkeset.htmlSzabó Zsófi ma vicces kedvében volt, úgyhogy jól megrémisztette a sminkesét, aki hangos sikításban tört ki. TV + SztárokOrigoVajna Timi és Jean Claude Van Damme közös forgorvoshoz járnak?http://www.life.hu/sztarok/20170118-vajna-timi-es-jean-claude-van-damme-egy-foton-pozol.htmlVajna Timi és Jean Claude Van Damme együtt járnak fogfehérítésre? Timi egy közös fotót posztolt a híres színésszel. TV + Sztárok--Részegen bulizott Nicole Kidman a Golden Globe-on: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170118-nicole-kidman-sokat-ivott-a-golden-globe-galan.htmlNicole Kidman felöntött a garatra, ami meg is látszódott a színésznő viselkedésén. Kínos felvételek következnek... TV + Sztárok--Robbie Williams alig várja a budapesti koncertjét, de az időpontot nem tudja http://www.life.hu/sztarok/20170117-robbie-williams-posztot-tett-kozze-budapestrol.htmlRobbie Williams már számtalan alkalommal járt nálunk koncertezni. Nem csoda, hogy csupa jó élménye van velünk kapcsolatban, hiszen a magyarok elképesztően imádják a zenészt. TV + SztárokOrigoJaden Smih nem érti, hogy miért nem gyógyítja az Instagram-élőzés a rákot http://www.life.hu/sztarok/20170117-will-smith-fia-nem-erti-hogy-az-instagram-miert-nem-gyogyitja-a-rakot.htmlWill Smith fia az Instagramján a közösségi oldal és a rák kapcsolatáról próbált beszélni. TV + Sztárok--Győzött a szerelem: újra együtt Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20170117-ujra-egy-par-iszak-eszti-es-dobrady-akos.htmlAzt mondják, nem szabad előre inni a medve bőrére, de úgy tűnik a hír igaz: kibékült az egykori sztárpár, újra dúl a szerelem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.