Almásfüzitőn bukkant fel Jennifer Lawrence-t

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Jennifer Lawrence forgatás Almásfüzitő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence a legváratlanabb helyeken tűnik fel, hiszen hazánkban forgatják a következő filmjét. 

Most éppen az egykori timföldgyárban tűnt fel a híres színésznő, Almásfüzitőn. A gyárépület területén forgatták a Vörös veréb című film egyik jelenetét, és az ott dolgozó karbantartó szerint késő éjszakáig tartottak a munkálatok.

Jennifer Lawrence újabb hazai helyszínen bukkant fel Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Ferenc azt is elmesélte, hogy Jennifer sehová nem mehetett a testőre nélkül - írta meg a Kemma.hu

A 26 éves színésznő január 2-án érkezett Magyarországra, és azóta már volt szerencsénk a fővárosban is megcsodálni.

Az üggyel kapcsolatban Andy Vajna is megszólalt korábban. Szívügye, hogy minél több neves film forgatása történjen hazánkban.

Az idei év sztárok szempontjából kedvező lesz a számunkra, hiszen számos híresség fog ellátogatni hozzánk. Számíthatunk Bruno Marsra, Ellie Gouldingra és még másokra is.

Lagzi Lajcsi akár 12 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek nyilvánítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-galambos-lajos-ellen-vademeles-12-evet-kaphat.htmlGalambos Lajos néhány napja érkezett haza Kubából, és azonnal készségesen állt a Mokka műsorvezetőinek rendelkezésére vádemelésével kapcsolatban. TV + SztárokOrigoBrad Pitt egy 15 évvel fiatalabb hollywoodi színésznővel jár?http://www.life.hu/sztarok/20170120-kate-hudson-lett-brad-pitt-uj-parja.htmlMár egy ideje keresik azt a titokzatos hölgyet, akit időnként látni lehet a híres színész mellett. Lehet, hogy Goldie Hawn elárulta a titkot? TV + SztárokOrigoSarka Kata egy napra eltűnik a Facebookrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-sarka-kata-egy-napig-nem-lesz-facebookon.htmlAz állandó online jelenlétnek a hátránya, hogy az élet apró örömeit nem vesszük észre. Ez főként a közszereplőkre igaz. Ezért Sarka Kata úgy döntött, egy időre kivonul az online térből, hogy az offline életére koncentráljon.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHajdú Péter megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170120-hajdu-peter-uj-baratno-kozos-foto.htmlHajdú Péter Sarka Kata szerint már régen megtalálta a boldogságot egy másik nő oldalán, ám ezt a showman mindeddig tagadta. Ezúttal viszont felfedte, kiért is dobog valójában a szíve. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMajka nem foglalkozik sem Schobert Norbi, sem Fenyő Iván véleményévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-majkat-nem-erdekli-schobert-norbi-vagy-fenyo-ivan-velemenye.htmlIdőről időre valaki elmondja a véleményét Majkáról, általában kendőzetlenül és őszintén. A rapper viszont nem foglalkozik a beszólásokkal, sem Schobert Norbi, sem Fenyő Iván véleménye nem érdekli.TV + Sztárok--Féllábbal már disszidált a Megasztár 6 legjobb férfi hangja, Talán Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-fellabbal-mar-disszidalt-a-megasztar-6-legjobb-ferfi-hangja-talan-attila.htmlTalán Attila féllábbal már Németországban van, ahogy ő fogalmaz, zeneileg exportálta magát. A Megasztár 6 legjobb férfi hangja a Life.hu riporterével beszélgetett.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.