Azt suttogják, szakított 9 évvel fiatalabb szerelmével a TV2 műsorvezetője, Vámos Erika

Vámos Erika szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél évvel ezelőtt derült ki, hogy Vámos Erika egy nála kilenc évvel fiatalabb férfiba szerelmes. Lehet, hogy a románc nem tartott sokáig?

A 42 éves műsorvezető korábban azt nyilatkozta, hogy elementáris erővel zúdult rá a szerelem, nagyon boldog Mátéval. Nem sokra rá azonban Erika azt is vállalta, hogy komoly vitáik vannak, nincs minden rendben.

Vámos Erika, a Több mint TestŐr műsorvezetője Forrás:Facebook/Vámos Erika


A Több mint TestŐr műsorvezetője idén decemberben elutazott egy hónapra Dél-Indiába. Indulás előtt még azt mondta, hogy párkapcsolatával minden rendben van, biztos benne, hogy nem okoz gondot számukra a külön tölött idő. A Ripost azonban úgy tudja, hogy Erika megszakította útját, hogy Mátéval megbeszéljék a gondjaikat.

A műsorvezető karácsony előtt egy Babits idézetet is posztolt a Facebookra, ami szintén a szakításra utal:
"Én csak azt szeretném tudni, mi lesz ezután?
Anny lángon átláboltunk, annyi vad csudán,
annyi véres kínon, kékes dekadencián
égő lábbal álltunk itt az Óperencián."

A bejegyzéshez Vámos párjának nővére szólt hozzá, nem éppen kedvesen:
"Te rontottad el a kapcsolatot. Érzelmileg megaláztad őt. Alja-ember vagy, remélem, hamar kihever majd téged" - írja a Ripost.

Exkluzív videó Klapka György temetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-klapka-gyorgyot-eltemettek.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ma kísérték utolsó útjára az Aranyembert. Klapka György 88 évesen távozott. TV + Sztárok--Cuba Gooding Jr. és felesége 20 év után válnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-cuba-gooding-jr-es-sara-kapfer-elvaltak.html20 év együttélés után döntött a válás mellett a hollywoodi színész és felesége. TV + Sztárok--Almásfüzitőn bukkant fel Jennifer Lawrence-t http://www.life.hu/sztarok/20170120-almasfuziton-lattak-jennifer-lawrence-szinesznot.htmlJennifer Lawrence a legváratlanabb helyeken tűnik fel, hiszen hazánkban forgatják a következő filmjét. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán kitart Berki Artúr melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170120-berki-arturt-bereczki-zoltan-tamogatja.htmlBerki Artúr, a Sztárban sztár + 1 kicsi versenyzője magánéleti válsággal küzd, de játékostársa, Bereczki Zoltán mindenben támogatja a fiatal tehetséget. TV + Sztárok--Geszler Dorottya az RTL Klubon tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20170120-geszler-dorottya-az-rtl-klubon-ter-vissza.htmlIgazi boldogság érte a műsorvezetőt, amiről Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongóit. Geszler Dorottya visszatér a képernyőre: az RTL Klubon lesz látható vasárnaponként. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi akár 12 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek nyilvánítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-galambos-lajos-ellen-vademeles-12-evet-kaphat.htmlGalambos Lajos néhány napja érkezett haza Kubából, és azonnal készségesen állt a Mokka műsorvezetőinek rendelkezésére vádemelésével kapcsolatban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.