A veronai balesetre való tekintett elmaradt A Dal második válogatója

műsorváltozás veronai buszbaleset A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar diákokat ért veronai busztragédia miatt a közmédia máskor sugározza A Dal 2017 showműsor szombat estére tervezett második válogatóját és a Dal Kulissza című műsort - közölte az MTVA sajtóirodája az MTI-vel.

A közlés szerint a műsort pótlásának időpontjáról tájékoztatják majd a nézőket.

"A szombat hajnali veronai tragédia miatt kegyeleti okokból nem sugározza a mai A Dal válogatót és A Dal Kulisszát a közmédia.
Pótlására egy későbbi időpontban kerül sor, melyről tájékoztatjuk majd nézőinket.
Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak."

Péntek éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Mégis sikerült! Ezt tette a család, hogy Klapka György békében nyugodhassonhttp://www.life.hu/sztarok/20170121-megis-teljesult-klapka-gyogy-utolso-kivansaga-anyja-melle-temettek-el.htmlKlapka György azt kívánta, hogy élő cigányzenével kísérjék utolsó utjára, és végső nyughelye az édesanyja mellett legyen. A tegnapi temetés után mindenki azt hitte, hogy családja csak az első kívánságot tudta teljesíetni. TV + SztárokOrigoPintér Tibor és Ács Beatrix szakítottak - A nő a Facebookon mondta el, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20170121-pinter-tibor-es-acs-beatrix-szakitottak-bea-a-facebookon-mondta-el-miert.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix őrületesnek induló szerelme zátonyra futott. A színész meg is erősítette a szakítást. TV + SztárokOrigoAzt suttogják, szakított 9 évvel fiatalabb szerelmével a TV2 műsorvezetője, Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20170120-szakitott-9-evvel-fiatalabb-szerelmevel-a-tv2-musorvezetoje-vamos-erika.htmlFél évvel ezelőtt derült ki, hogy Vámos Erika egy nála kilenc évvel fiatalabb férfiba szerelmes. Lehet, hogy a románc nem tartott sokáig?TV + SztárokOrigoAzt suttogják, szakított 9 évvel fiatalabb szerelmével a TV2 műsorvezetője, Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20170120-szakitott-9-evvel-fiatalabb-szerelmevel-a-tv2-musorvezetoje-vamos-erika.htmlFél évvel ezelőtt derült ki, hogy Vámos Erika egy nála kilenc évvel fiatalabb férfiba szerelmes. Lehet, hogy a románc nem tartott sokáig?TV + SztárokOrigoAutókereskedő lett az egykori megasztáros, Fekete Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-autokereskedo-lett-fekete-david-tv2-megasztar.htmlFekete Dávid a negyedik Megasztárban tűnt fel 2008-ban. A tehetségkutatót szép eredménnyel zárta, Király Viktor után második lett. A zenélést azóta sem hagyta abba, több albuma is megjelent. Most azonban valami egészen új dologba fogott. TV + SztárokOrigoExkluzív videó Klapka György temetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-klapka-gyorgyot-eltemettek.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ma kísérték utolsó útjára az Aranyembert. Klapka György 88 évesen távozott. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.