David Beckham Brooklyn Beckham Twitter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél internet azon röhög, milyen csúnyán felsült Brooklyn Beckham, ráadásul nem is akárhogy: saját apja ültette fel a fiatal sztárcsemetét. 

Victoria és David Beckham nagyfia, Brooklyn már a tinédzserek korát éli: egyre többet foglalkozik a megjelenésével, edzeni jár, a közösségi oldalakon is aktívan szerepel, ráadásul idén márciusban kiadják a fotókönyvét is. Legutóbb is egy élő videóban beszélgetett a barátaival, követőivel, mikor egyszer csak a kommentelők között megjelent apja, David is.

"Neked iskolában kéne lenned!" - hangzott el a szembesítő mondat, aztán nem sokkal később a sztárapuka azt is kiszúrta, hogy a fia az ő ruháját viseli. Ezt is szóvá tette:

"Hé, az az én felsőm!"

Ezek után Brooklyn valószínűleg jobban meggondolja majd, mikor, és milyen öltözékben jelentkezik be a követőihez, mert az idősebb Beckham szó nélkül ott terem, és szembesíti az összes bűnével. Imádjuk ezt a családot!

Michael Jackson lánya állítja: meggyilkolták a popsztárthttp://www.life.hu/sztarok/20170125-meggyilkoltak-michael-jacksont.htmlParis Jackson kitálalta az valóságot, és váltig állítja, édesapját meggyilkolták. TV + Sztárok--Hajléktalan lett a magyar rádiós - Abaházi kis híján feladtahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-abahazi-csaba-radios-az-utcan-aludt.htmlEgy éjszakát az utcán töltött Abaházi Csaba, a 103.9 Sláger FM műsorvezetője. A földön aludt mínusz 10 fokban, a célja pedig az volt, hogy így hívja fel a figyelmet azokra, akiknek minden éjjel kint kell aludniuk. TV + SztárokOrigoÚjra az ATV-n korábbi műsorvezetője, Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-az-atv-n-korabbi-musorvezetoje-jaksity-kata.htmlVisszatér a képernyőre Jaksity Kata. A műsorvezető január végétől lesz látható az ATV-n. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huHová tűntek? Meg Ryan és Sean Connery is felszívódott Hollywoodbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-meg-ryan-es-sean-connery-is-eltunt-hollywoodbol.htmlHatalmas sztárok, mindenki ismeri a nevüket, ma mégsem tudunk róluk semmit. Filmek vagy sorozatok állandó szereplői voltak, aztán egyszer csak teljesen eltűntek a szemünk elől. Meg Ryan, Sean Connery és Macaulay Culkin is szakított a filmek és a reflektorfény világával, de rajtuk kívül is vannak még olyan sztárok, akik teljesen eltűntek a nyilvánosság szeme elől. TV + Sztárok--Puzsér Róbert ezúttal Kozsónak ment neki: feketeöves ízlésbűnözőnek tartjahttp://www.life.hu/sztarok/20170124-puzser-robert-kozsonak-szolt-be-izlesbunozonek-tartja.htmlPuzsér Róbert nem kíméli a hírességeket. Az ország legkeményebb kritikusa ezúttal Kozsónak ment neki, természetesen róla is elmondta kendőzetlen véleményét. Puzsér szerint a zenész feketeöves ízlésbűnöző. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szerint nem volt jövője Pintér Tibor új kapcsolatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-pinter-tibor-exe-a-hinevre-vagyott.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix szerelme, amilyen gyorsan fellobbant, olyan gyorsan ki is aludt. Eddig a hirtelen népszerűségre szert tett fiatal lány álláspontját hallhattuk a szakításról, ezúttal viszont Tibor is elmondta a saját véleményét... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.