Puzsér Róbert ezúttal Kozsónak ment neki: feketeöves ízlésbűnözőnek tartja

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt, RTLKLUB/SajtóKlub -
Puzsér Róbert feketeöves ízlésbűnöző Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert nem kíméli a hírességeket. Az ország legkeményebb kritikusa ezúttal Kozsónak ment neki, természetesen róla is elmondta kendőzetlen véleményét. Puzsér szerint a zenész feketeöves ízlésbűnöző.

Puzsér Róbert sorra veszi górcső alá a hírességeket, és senkit nem kímél. A nyers stílusú kritikus legutóbb Vágó Istvánnak szólt be: "Egy agresszív, szektás nyugger, aki a Facebookon trollkodik" - mondta akkor a kvízmesterről. Hiába verte ki sokaknál a biztosítékot Puzsér Róbert véleménye, a kritikus tovább folytatja a hírességek munkájának sértegetését. Sznobjektív című műsorában ezúttal a tíz "leghitványabb művészt" szedte össze, Kozsó magasan vezetett.

Puzsér Róbert sorra veszi górcső alá a hírességeket, és senkit nem kímél Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt, RTLKLUB/SajtóKlub


"Úgy gondolom, senki sem ártott többet a magyar kultúrának, mint Kozsó. Ő egy fekete öves ízlésbűnöző. Nem voltunk felkészülve rá. Nagyon szomorú, hogy nem tudunk elégtételt venni, és az időt sem tudjuk visszaforgatni. Ráadásul Kozsón sem tudjuk számon kérni mindezt, mert ahhoz tisztában kéne lennie azzal, amit elkövetett. Kozsó és az Ámokfutók tették a rikácsolást kulturális referenciává. Amit tettek, máig jóvátehetetlen. Arról nem is beszélve, hogy az összes száma a szexről szól. Mindegyikben varázslatként adja el, miközben valaki rikácsol a háttérben" - idézi Puzsér véleményét a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.