Végre! Pippa Middleton is menyasszony lett!

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images -
Pippa Middleton eljegyzés Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vőlegény Pippa kedvese, a 40 éves James Matthews.

Nincs kérdés: hatalmas felhajtás lesz Pippa Middleton esküvője, hiszen nem minden nap megy férjhez az imádott hercegné egy szem húgocskája. Ráadásul a britek legalább annyira szurkoltak Pippának jó partit találni, amennyire várják, hogy Harry herceg is komoly barátnőre leljen.

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

A lánykérés nemrég történt, a mesés Lake Districtnél, Anglia egyik hegyvidékes részénél, ahol James állítólag fél térdre ereszkedve, természetesen egy méretes gyémántgyűrűvel kérte meg kedvese kezét. A pár hivatalosan 1 éve randevúzik, bár állítólag már 2012-ben is egytt voltak egy ideig.

Bennfenntesek szerint Pippameglepődött a lánykérésen, még nem számított rá, de természetesen igent mondott szerelmének. James, aki a banki szférában dolgozik, állítólag nagyon hagyománytisztelő családból jön, így szinte biztos, hogy Pippa előtt beszélt már a lány édesapjával is szándékairól.

Az esküvő szinte biztos, hogy 2017-ben lesz.

BB Évire rátalált a szerelem a pszichiátriánhttp://www.life.hu/intim/20160718-bb-evi-parkanyi-evi-a-pszichiatrian-esett-szerelembe-egy-beteggel.htmlAz egykori valóságshow-sztár már egy jó ideje pszichiátriai kezelésre szorul, valószínűleg így lesz ez élete végéig, de a hírek szerint ott is jut neki egy kis boldogság. Intim--Prostiügybe keveredhetett a Magyarország Szépe közönségdíjasa - Sarka Kata kirúgja, ha ez igazhttp://www.life.hu/intim/20160719-a-korulbelul-masfel-eve-huzodo-repas-lajos-fele-prostiugyben-tanukent-hallgattak-meg-es-tett.htmlA körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként hallgatták meg és tett vallomást Dézsányi Bianka, a Magyarország Szépe közönségdíjasa. A vádirat szerint 2011 végén, 17 éves korában egy luxushotelbe közösülésre közvetítették ki. A történteket nem a lány mondta el Sarka Katáéknak, egy "jóakarója" teregette ki a szennyest. IntimOrigoŐ rabolta el Leonardo DiCaprio szívét: íme, a szerencsés hölgy! http://www.life.hu/intim/20160718-leonardo-dicaprio-csokolozott-a-tengerparton-ime-a-szerencses-holgy-cuki-fotok.htmlUgye senki sem lepődik meg azon, ha azt mondjuk, hogy a dögös színész ismét egy modellel mulatta az időt, sőt már pár csókolózós fotó is nyilvánosságra került?! Úgy tűnik Leot ismét eltalálta Ámor nyila.Intim--Emily Ratajkowski melleitől izzik a monitorunk: szexi fotó! http://www.life.hu/intim/20160718-emily-ratajkowski-mellei-ujra-a-kirakatban-a-sztar-dogos-fotoja-leesik-az-allad.htmlSzavak sincsenek a szexi modell tökéletes alakjára. A látvány magáért beszél. Íme! Intim--Michael Jackson feleségül akarta venni Emma Watsont: Amikor 11 éves volt!http://www.life.hu/intim/20160717-michael-jackson-felesegul-akarta-venni-emma-watsont-amikor-11-eves-volt.htmlLapinformációk szerint a Harry Potter-filmek akkor még csak 11 éves sztárját, a Hermione Grangert alakító Emma Watsont akarta feleségül venni Michael­ Jackson. Intim--Kiderült! Ezért színlelnek a nők orgazmust (18+)http://www.life.hu/intim/20160716-azert-szinlelnek-a-nok-orgazmust-hogy-elobb-veget-erjen-a-szex.htmlEgy kanadai kutatás kimutatta, hogy sok nő azért színlel hamis szexuális örömöt, hogy ezzel felgyorsítsa párja orgazmusát, és így előbb véget érjen az általa nem kívánt szex. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.