Berki Krisztián (exsportvezető) szteroid testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a Sláger FM reggeli műsorában vallotta be, hogy szteroidokat használ a testépítéshez.

Kendőzetlen őszinteséggel válaszolt Berki Krisztián a Sláger Reggelben a testépítő karrierjével kapcsolatban. Elmondása szerint bizonyos szint fölött egyetlen sportban sem lehet komoly eredményt elérni tiltott szerek használata nélkül: „Azt szokták mondani a profi sportolókra, hogy csak akkor tiszták, amikor versenyeznek, és persze nekem is voltak olyan versenyeim, amikre szteroidokkal készültem, mert tisztán nincs esélyed a nagyok között. Én tudom, hogy teljesítményfokozók nélkül nem lehet csúcsteljesítményt elérni.”

Berki Krisztián bevallotta, hogy szteroidokat szed testépítéshez Forrás: Nagy Orsolya/pr


A botrányhős arra a kérdésre, okozott-e neki potenciaproblémákat a szerhasználat, azt nyilatkozta, hogy ha valaki nem csak arra összpontosít, hogy minél előbb minél nagyobb legyen, odafigyel a testére, és tudatosan használja ezeket a szereket, annál ilyen gond nem lehet.

Közelgő álomesküvőjéről is vallott Berki Krisztián a Sláger FM stúdiójában. A több ezer fős rendezvény dátuma már biztos: július 1., Krisztián születésnapja. A népszerű alfahím ezzel szeretne biztosra menni, hogy a jövőben ne felejtse el a házassági évfordulóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.