Maradj talpon! (vetélkedő) Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács a felmondási idejét tölti, így valószínűleg a Maradj talpon!-ból sem forognak már új részek tavasszal.

Bár szép siker volt a Maradj talpon!, Gundel Takács Gábor két hete felmondott a közmédiánál. A Bors úgy tudja, az áll döntése hátterében, hogy a műsor stábjának egy részét lecserélték még 2016 decemberében.

Gundel Takács Gábor felmondott Forrás: MTVA

Az Origo próbálta elérni a tévést, aki egyelőre nem vette fel a telefont.

Így még nem láttad Cinthya Dictatort és Horváth Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-cinthya-dictator-es-horvath-eva-a-viasat3-sikitofraszban.htmlAzt mondták, nem félnek semmitől, Cinthya Dictator és Horváth Éva azonban valószínűleg nem számítottak arra, ami a Sikítófrász ma esti adásában várt rájuk. A VIASAT3 parakaraokéjában a bogarak mellett patkányokkal is meg kellett küzdeniük, de az ijesztő feladatok elől a többi versenyző sem menekülhetett.TV + SztárokOrigoA nyuszis magazinnak dobta le ruháit VV Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20170202-vv-dori-a-venezuelai-nyuszi-magazinban.htmlÖt éve bejutott a Playmate of the Year 12 döntőse közé, nemrég pedig a mexikói Playboy-villában járt Török Dóri, akit az ország a Való Világ7-ben ismert meg. TV + SztárokOrigoÚjra az ATV-n korábbi műsorvezetője, Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-az-atv-n-korabbi-musorvezetoje-jaksity-kata.htmlVisszatér a képernyőre Jaksity Kata. A műsorvezető január végétől lesz látható az ATV-n. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huHajléktalan lett a magyar rádiós - Abaházi kis híján feladtahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-abahazi-csaba-radios-az-utcan-aludt.htmlEgy éjszakát az utcán töltött Abaházi Csaba, a 103.9 Sláger FM műsorvezetője. A földön aludt mínusz 10 fokban, a célja pedig az volt, hogy így hívja fel a figyelmet azokra, akiknek minden éjjel kint kell aludniuk. TV + SztárokOrigoVV Mici: "Elkezdtem magamat nagyon jól érezni, csak aztán ugye vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20170124-vv-mici-villaletrol-vv-krisztianrol-meselt.htmlA Facebookon élőzött VV Mici, aki többek között a villalétről, diétájáról és Krisztiánról is mesélt az őt követőknek. TV + SztárokOrigoGalambos Lajcsi megszólalt: hazatért Kubából a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-galambos-lajcsi-hazatert-kubabol.htmlHazatért külföldről Lagzi Lajcsi. A zenészt újságírók várták a reptéren. Galambos azt mondja, rossz hatással van az ügy zenei karrierjére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.