Brutálisat villantott Győzike: "A tanga rendesen szorított"

Forrás: RTL Spike -
Playback párbaj Gáspár Győző RTL Spike Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike kidolgozott testét már nemcsak a fitneszversenyeken csodálhatjuk meg, a Playback Párbaj ma esti részében hófehér bugyiban, latexköpenybe bújva bűvöli a közönséget. A showman produkciója meglehetősen erotikusra sikeredett, nem csoda hát, hogy a műsor háziasszonya, Szabó Zsófi lányos zavarában azt sem tudta, hogy hová nézzen.

A Playback Párbaj az amerikai Lip Sync Battle hazai kiadása, amely az RTL Spike-on is látható. A cél az, hogy a sztárok a lehető leghitelesebben adják elő a kiválasztott énekes produkciót úgy, hogy közben csak tátognak az eredeti dalra, háttértáncosokkal, jelmezekkel megspékelve az előadást.

Forrás: RTL Spike

A roma showman Lady Gaga Alejandro című slágerére tátogva vonaglik a színpadra helyezett ágyon, a kockahasát és „kecses" lábát megvillantva. Csupasz testét csak egy latexköpeny, illetve hófehér croptop és bugyi fedi! A transzvesztita show-ra hajazó produkció csúcspontja, amikor a fekete bőrruhába öltöztetett táncosai fogdossák és rángatják, és amikor már Gáspár Laci sem bírja tovább a látványt, Győzike megadja a kegyelemdöfést: kéjesen végigsimítja a férfi háttértáncosa testét. A mozdulatsor olyan élethűre sikeredett, hogy Szabó Zsófi egyenesen belepirul, és lányos zavarában azt sem tudja, hová nézzen.

Forrás: RTL Spike

Nagyon élveztem a műsort, bár bevallom őszintén, hogy a tanga rendesen szorított, féltem is, hogy utána az orvosnál kötök ki. Hogy miért éppen Lady Gaga? Mert kedvelem őt, szerintem egy remek karakter, akit jól lehet utánozni!" – nyilatkozta produkciójáról Győzi a műsor felvétele után.

Forrás: RTL Spike

Ezen az estén a könnyek is főszerepet kapnak: Aurelio Eros Ramazotti Piu che poi című örökzöldjét előadva zokogásban tör ki.

Szomorú: Kylie Minogue faképnél hagyta a vőlegényéthttp://www.life.hu/sztarok/20170203-kylie-minouge-es-a-volegenye-szakitottak.htmlKylie Minogue nem sokat gondolkodott: azonnal kirakta a közös londoni otthonukból a férfit. Vajon mitől kapta fel ennyire a vizet? TV + SztárokSoproni Ágitól John Lennonig: Sztárok, akik gyilkosság áldozatai lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20170203-soproni-agi-john-lennon-sztarok-akiket-meggyilkoltak.htmlElveszíteni valakit mindig nagyon fájdalmas, de még szörnyűbb, ha az eltávozott ember gyilkosság áldozata lett. Sajnos ilyen megrendítő és végtelenül szomorú esetek a világon mindenhol előfordulnak, a híres emberek közül is sokak életét vette el valaki más. Soproni Ági, John Lennon vagy éppen Tupac Shakur életét is másik ember oltotta ki. TV + SztárokOrigoPresser, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude az Origón is koncertet adhttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20170203-presser-ruzsa-magna-cum-laude-koncert-telekom-1.htmlA Telekom élő streamen keresztül fogja közvetíteni a Magenta 1-es ügyfeleknek szóló ajándék koncertjét saját, erre dedikált telekom.hu/magenta1koncert aloldalán, valamint az Origo felületén, így mindenki számára elérhetővé válik ez az egyedülálló élmény. A 2017. február 12-én este 8-kor kezdődő budapesti koncerten fellép Presser Gábor, Rúzsa Magdi, valamint a Magna Cum Laude. HirdetésDisney-sztárok akkor és most – Felismered az egykori gyerekszínészeket?http://www.life.hu/sztarok/20170203-disney-sztarok-akkor-es-most-fotosorozat.htmlEmlékeztek még azokra a Disney-sorozatokra, amelyeknek köszönhetően rengeteg tehetséges színészt és énekest ismerhettünk meg? Így néztek ki akkor, és így festenek ma: galéria! TV + Sztárok--18 milliós kártérítés: ennyit ér Schumacher fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20170203-oriasi-karteritest-kaptak-schumacherek.htmlNégy évvel ezelőtt készült egy kép Schumacher feleségéről, emiatt perelte be az ügynökséget a család. TV + Sztárok--Ezért vált el Jennifer Aniston és Brad Pitt - Nem Angie az oka!http://www.life.hu/sztarok/20170203-ez-volt-jennifer-aniston-es-brad-pitt-valasanak-oka.htmlBizonyos híresztelések szerint Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról dokumentumfilm készül. A munkálatok során azonban érdekes dolgok derültek ki. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.