Szexi dekoltázst villantott Szűcs Judith: Fotó!

Forrás: FEM3 -
fotó szexi Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judithról szexi fotók készültek a thaiföldi nyaralásán. Azt is elárulta, hogy szíve szerint csak nudista strandra járna. 

Szűcs Judithról nem sűrűn látni bikinis fotókat, ezért nem csoda, hogy többen is felkapták a fejüket a képek láttán. A 63 éves énekesnő sok évet letagadhatna, ugyanis fantasztikus formában van.

Szűcs Judith kirobbanó formában van Forrás: FEM3

Elmesélése szerint a fényképezkedés vidám hangulatban telt, ugyanis a többi strandoló is vadul pózolni kezdett, mikor meglátták, hogy Judith és a vőlegénye milyen jó hangulatban örökítik meg a nyaralás legszebb pillanatait.

"A parton mindenki azon nevetett, hogy én ott fetrengek a homokban. De ilyenkor mindenki vérszemet kap, és bemegy a tengerbe és ők is fotózkodnak" - mesélte egy televíziós interjúban.

Judithot az sem érdekli, hogy ezzel milyen lavinát indít el, ugyanis őt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, jól érzi magát a bőrében. Azt is elárulta, hogy

ha lehetne, nudista strandra járna.

Kiderült az is, hogy párjával, akivel 6-7 éve vannak együtt, már az első évben eljegyezték egymást, ám az esküvő időpontjáról nem mesélt részleteket.

Hihetetlen titok derült ki Selena Gomez és The Weeknd kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170207-ezert-van-egyutt-selena-gomez-es-the-weeknd.htmlA napokban egy olyan fotó került napvilágra, amely elképesztő hasonlóságot mutat Selena Gomez szülei és az ő kapcsolata között. Most már teljesen egyértelmű, miért ennyire szoros köztük a kötelék. TV + Sztárok--Ez a kislány volt a Titanic film kedvence - Így néz ki ma: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170206-igy-nez-ki-alex-owens-sarno-a-titanic-egyik-szereploje.htmlEmlékeztek még arra a kislányra, aki a Titanic című filmben Jack Dawson táncpartnere volt, míg Rose fel nem bukkant? A lány azóta már teljesen megváltozott. TV + SztárokOrigoDisney-sztárok akkor és most – Felismered az egykori gyerekszínészeket?http://www.life.hu/sztarok/20170203-disney-sztarok-akkor-es-most-fotosorozat.htmlEmlékeztek még azokra a Disney-sorozatokra, amelyeknek köszönhetően rengeteg tehetséges színészt és énekest ismerhettünk meg? Így néztek ki akkor, és így festenek ma: galéria! TV + Sztárok--18 milliós kártérítés: ennyit ér Schumacher fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20170203-oriasi-karteritest-kaptak-schumacherek.htmlNégy évvel ezelőtt készült egy kép Schumacher feleségéről, emiatt perelte be az ügynökséget a család. TV + Sztárok--Lindsay Lohan szerelmi élete ismét viharos: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170203-talan-o-lindsay-lohan-uj-partnere.htmlLehet, hogy Lindsay Lohan meggondolta magát és mégsem lesz muzulmán? A napokban egy szórakozóhelyen kapták lencsevégre, ahol alaposan összeveszett legújabb lovagjával. Fotósorozat is készült a jelenetről. TV + Sztárok--Gregor Bernadett retteg az öregedéstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-gregor-bernadett-fel-az-oregedestol.htmlGregor Bernadett sokat gondol az öregségre, a halálra. De állítása szerint ezzel mások is így vannak 40 felett. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.