Sarka Kata Facebookon teregeti ki házasságának megromlását

Forrás: Instagram/Sarka Kata -
Sarka Kata házasság megcsalás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egyre több dolgot árul el arról, mi vezetett Hajdú Péterrel való házasságának megromlásához. Kommentjeiből az derül ki, hogy sokat tűrt volt férjének, de amikor kiderültek a megcsalások, értelmetlenné vált mindaz, amit eddig elnézett.

Sarka Kata és Hajdú Péter válásának ügye nem csitul, Kata egyre több dolgot árul el arról, miért költözött el férjétől. Azt már korábban közzétette Facebook-oldalán, hogy Péter megcsalta őt, de azóta is folyamatosan csöpögteti az információkat arról, mi vezetett kapcsolatuk megromlásáig.

Sarka Kata Facebook-oldalán beszél a megcsalásokról Forrás: Instagram/Sarka Kata

Kata szintén a Facebook-oldalán reagált a ma megjelent hírekre, miszerint új párja van, követői kérdéseire pedig készséggel leírta azt is, pontosan miért romlott meg Hajdú Péter és közte a kapcsolat.

"Az utolsó fél évben derültek ki a megcsalások,

és amiért én tűrtem különböző dolgokat 9,5 évig, akkor az abban a pillanatban értelmét vesztette" - írta a többi között Kata, aki egy másik hozzászólásban elárulta, eddig azért nem költözött el, mert nem érezte elég erősnek magát ahhoz, hogy eltartsa magát és a gyermekeit.

Sarka Kata kommentje Forrás: Facebook/Sarka Kata
Gianni Annoni 45 évesen házasodik: ezért várt eddighttp://www.life.hu/sztarok/20170209-gianni-annoni-ezert-vart-eddig-a-hazassaggal.htmlGianni nem is olyan rég jegyezte el Debreczeni Zitát, így 45 évesen készül először az esküvőjére. Elárulta, miért várt eddig ezzel a lépéssel. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMádai Vivien nem prűd, szívesen meztelenkedik otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-madai-vivien-otthon-meztelen-jarkal.htmlMádai Vivien és férje, Zoli nagyon édes párt alkotnak együtt. Nem csak jól mutatnak egymás mellett, de viccesek és elképesztően szeretik is egymást. A szerelmesek napja közeledtével Vivien szerelmi életéről is mesélt a hot! Magazinnak. TV + SztárokOrigoSzikora Róbertnek felajánlkoznak a fiatal lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-szikora-robinak-fiatal-lanyok-ajanlkoznak-fel-szuzesseg-elvetele.htmlSzikora Robi évtizedek óta színpadon áll, így nem is csoda, hogy lányok tömkelege tett már neki ajánlatokat. Van aki csak aláírást kér, akad aki egy közös képért ácsingózik, de előfordul olyan is, aki ennél messzebbre menne... TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi biztosítási ügyének a végére pont került: megegyeztekhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-lagzi-lajcsi-megegyezett-a-biztositojaval.htmlLagzi Lajcsi végre fellélegezhet, ugyanis eggyel kevesebb problémával kell foglalkoznia. A biztosítója ellen indított eljárás- akik nem fizettek a leégett magtára után - lezárult, ráadásul ő került ki győztesen! TV + SztárokOrigoSarka Kata már a nevét is megváltoztatta: ez sem köti többé Hajdú Péterhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-megvaltoztatta-a-nevet.htmlAz első válóperükön nem jelent meg Sarka Kata és Hajdú Péter, de az biztos, hogy ők már nem fognak kibékülni. A fiatal sztár, hogy még kevésbé kötődjön egykori férjéhez, már a nevét is megváltoztatta! TV + SztárokOrigoSarka Kata szerint Hajdú Péter fizetett újságírójával próbálja őt lejáratnihttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-szerint-hajdu-peter-ujsagiroknak-fizet-hogy-lejarassak-ot.htmlSarka Kata máris reagált a ma róla megjelent hírre, miszerint egy bizonyos B. Istvánhoz fűzik komoly szálak. Főként Hajdú Péter "Nem lep meg a hír..." kommentjére reflektált. Kata állítja, hogy a volt férje újságírókat fizet, és próbálja őt rossz színben feltüntetni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.