Andy Vajna maffiózónak öltözött

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna ezúttal olyat tett, amit sosem hittünk volna. Maffiózónak öltözött, és fura nyelven beszél...

Vajna Timi és Andy Vajna jelenleg Amerikában tartózkodnak, ahol egy beöltözős mulatságon vettek részt. A házaspár ismét megcsillogtatta kreativitását, sőt humorát is, ugyanis egy olyan videót tettek közzé, amitől szem nem marad szárazon.

Ehhez nem lehet mást hozzáfűzni, csak ennyit: UBÜBABABA!

Timi el van ájulva férje kinézetétől, hozzá is fűzi angolul a kisfilmhez, hogy Andy úgy néz ki, mint egy maffiózó. A választ is halljuk, csak nem értjük. A filmes mogul csak ennyit fűz a témához: ubübababa.

Jennifer Lopez és Drake szakítottak?http://www.life.hu/sztarok/20170210-jennfier-lopez-szakitott-szerelmevel-drakkel.htmlBár a legújabb álompár szerelme nem aratott osztatlan sikert a sztárvilágban, ők mégis felvállalták kapcsolatukat. Ám úgy tűnik a nagy boldogságnak, szakítás lett a vége.... TV + Sztárok--Muri Enikő videóban üzent kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-muri-eniko-a-dal-kieses-videouzenet.htmlMuri Enikő videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére... TV + SztárokOrigoDukai Regina aggódik szerelméérthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-dukai-regina-aggodik-szerelme-epsegeert.htmlDukai Regina aggódik szerelme egészségéért, a focista ugyanis már a harmadik térdműtétén van túl, és komoly felkészülési időszak előtt áll. TV + Sztárok--Pintér Tibor Janza Katánál töltötte az éjszakáthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-pinter-tibor-janza-katanal-toltotte-az-ejszakat.htmlPintér Tibor mostanában szinte mindennap nőügyeivel szerepel a bulvárlapok hasábjain. Ezúttal nem Ács Beatrix miatt írtak róla, hanem exfelesége, Janza Kata volt az ok... TV + Sztárok--VV Mici és VV Krisztián összeházasodnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170210-vv-mici-vv-krisztian-osszehazasodnak.htmlVV Krisztián videóüzenetben osztotta meg örömét követőivel: elveszi feleségül a Való Világ nyolcadik szériájában megismert kedvesét, Mici. TV + SztárokOrigoFejős Éva folyamatosan aggódik újszülött kislányáérthttp://www.life.hu/sztarok/20170209-fejos-eva-ujszulott-aggodik-paramami.htmlFejős Éva közel ötvenévesen hozta világra első kislányát, a gyönyörű Lindát. A baba és mamája is tökéletes egészségnek örvendenek, már elkezdték közös életüket is saját otthonukban. A boldog hétköznapok közé azért beférkőzik némi félelem is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.