Jennifer Lopez és Drake szakítottak?

Drake szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a legújabb álompár szerelme nem aratott osztatlan sikert a sztárvilágban, ők mégis felvállalták kapcsolatukat. Ám úgy tűnik a nagy boldogságnak, szakítás lett a vége....

Jennifer Lopez és kedvese, a szintén zenész Drake közös videóklipjük forgatása alatt szerettek egymásba. Bár kapcsolatuknak nem örült mindenki, Rihanna például még közösségi oldaláról is letiltotta Jlot és egykori vőlegényét, Draket, ők mégis felvállalták boldogságukat. Közös fotókkal és méregdrága ékszerekkel igyekeztek bizonyítani érzéseiket.

Egy közeli barát azonban az Entertainment Tonight-nak azt nyilatkozta, hogy a románc sajnos a közelmúltban véget ért. A szexi énekesnő és a szintén sármos énekes ugyanis rengeteget dolgoznak, állandóan úton vannak és így csak kevés időt tudtak egymásra szánni. Bár nagyon kedvelik egymást, mégis a különválás mellett döntöttek.

Az infomátor szerint azért némi esély van még arra, hogy a pár újra egymásra találjon, hiszen ha Drake Európai turnéja véget és visszatér Amerikába, akkor újra elmélyíthetik keződőd szerelmüket....

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.