Pszichológushoz fordult a rusnyázó műsorvezető, Megyeri Csilla

Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
24 óra alatt lett híres Megyeri Csilla, az Alföld Televízió műsorvezetője. Pár óra alatt a RUSNYA és a BAZÁRI MAJOM kifejezésekről mindenkinek más jut eszébe, mint eddig. A fiatal nőt megviselte a hirtelen jött ismertség: vágyott rá, de nem így gondolta. 

Megyeri Csilla néhány órával ezelőtt még úgy nyilatkozott a róla szóló cikkekről, hogy "aki a színpadon van, azt kritizálják", mostanra összetört. Annyira lesújtották a történtek, hogy egy pszichológus véleményét is kikérte.

"Szinte a véletlennek köszönhető, hogy ezek az adások egyáltalán felkerültek az internetre. Hiszen eleinte az volt a koncepció, azért csinálunk tévéműsort, hogy az emberek ott nézzenek minket. Elvégre a Púder adásait direkt azért nem kötöttük semmilyen aktuális tematikához, hogy bármikor ismételhetőek lehessenek. Végül a nagy számban érkező nézői kérésre döntött úgy a csatorna vezetősége, hogy megosztja a tartalmakat az internetes felhasználókkal is" – nyilatkozta Csilla.

Forrás: Alföld Televízió

"Egyfelől fontos tudni, hogy a Púder adásait élő hatásúan rögzítjük, azaz semmit nem veszünk újra, illetve súgógép sincsen, ami bármiféle segítséget adna. Ami viszont ennél is gonoszabb dolog, hogy a szövegkörnyezetből kiemelve ezek a szavak, kifejezések valóban abszurdul hangzanak, de meghagyva a saját kontextusukban egyáltalán nem ennyire szembetűnőek" – tette hozzá, és elmondta, még egy pszichológus véleményét is kikérte, hogy ne roppanjon össze a félrevezetett kommentelők lesújtó kritikáinak súlya alatt.

"Karaktergyilkosság! Ezt a kifejezést használta a szakember az esetemre. Bárkiből lehet hülyét csinálni, ez csak hozzáállás kérdése. Most úgy tűnök, mintha én lennék a közellenség, aki lerusnyáz másokat, vagy épp bazári majomnak titulálja a szomszédja, és egyben barátnője kislányát. A balesetekhez hasonlóan a bakik sem direkt történnek, ez sajnos egy ilyen szakma. Bárki kérdezi, én őszintén elismerem, hogy hibáztam azokban a pillanatokban. Belátom, hogy még kezdő voltam, és rutintalan, de egy pillanatig sem gondolom, hogy megérdemelném, hogy emiatt így meghurcoljon egy fél ország" – részletezte a Ripostnak Megyeri Csilla, aki erőteljesen fontolgatja, hogy jogi útra tereli az ügyet.

Rátonyi Kriszta vezeti a mai Dalt Tatár Csilla helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-ratonyi-kriszta-vezeti-mai-dalt-tatar-csilla-helyett.htmlTatár Csilla betegsége miatt, a mai napon Rátonyi Kriszta lesz A Dal első elődöntőjének műsorvezetője Harsányi Levente mellett, a Duna dalválasztó showjában. TV + SztárokOrigoÍgy még nem láttad Cinthya Dictatort és Horváth Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-cinthya-dictator-es-horvath-eva-a-viasat3-sikitofraszban.htmlAzt mondták, nem félnek semmitől, Cinthya Dictator és Horváth Éva azonban valószínűleg nem számítottak arra, ami a Sikítófrász ma esti adásában várt rájuk. A VIASAT3 parakaraokéjában a bogarak mellett patkányokkal is meg kellett küzdeniük, de az ijesztő feladatok elől a többi versenyző sem menekülhetett. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó utcára tenné Pártos Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-utcara-tenne-pecsi-ildiko-volt-menyet-partos-csillat.htmlKomoly döntésre szánta el magát Pécsi Ildikó. A színésznő minden követ megmozgat, hogy kitegye a lakásából volt menyét, Pártos Csillát. TV + Sztárok--Felmondott a közmédiánál Gundel Takács Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-felmondott-a-kozmedianal-gundel-takacs-gabor-nem-folytatodik-a-maradj-talpon.htmlGundel Takács a felmondási idejét tölti, így valószínűleg a Maradj talpon!-ból sem forognak már új részek tavasszal. TV + SztárokOrigo Sváby András: "Nem élek együtt a feleségemmel egy ideje"http://www.life.hu/sztarok/20170202-svaby-andras-nem-el-egyutt-a-felesegevel.htmlMár évekkel ezelőtt lehetett olvasni arról, hogy válságba került Sváby András házassága, most azonban maga a tévés mondta el Hajdú Péter műsorában: nem élnek együtt Enikővel. TV + Sztárok--Sarka Kata elmondta, sokat tűrt Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-sarka-kata-sokat-turt-hajdu-petertol.htmlSarka Kata azt állítja, Hajdú Péter fizetett újságírójával akarja őt lejáratni. Ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy az egyik bulvárhetilapban a tévés azt nyilatkozta, hogy nem lepi meg felesége – aki egyébként már a nevét is megváltoztatta – új kapcsolata. Kata egy Facebook-posztban fakadt ki, ahol kommentekben válaszolt is követői kérdéseire. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.