VV Mici és VV Krisztián összeházasodnak- Videó!

VV Mici házasság VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Krisztián videóüzenetben osztotta meg örömét követőivel: elveszi feleségül a Való Világ nyolcadik szériájában megismert kedvesét, Mici.

Krisztián és Mici szerelmének kibontakozását az RTL Klub valóságshow-jában nyomon követhettük a kezdetektől. Láthattuk, ahogy éjszakánként pornósztárokat meghazudtolva esnek egymásnak, de azt is megnézhettük, hogyan vesznek össze egy-egy alkoholmámoros buliban. A fiatal szerelmesek a játék vége után sem hagyták magukra követőiket: folyamatosan jelen vannak közösségi oldalaikon és mindenről beszámolnak, ami velük történik. Innen tudjuk azt is, hogy bár sokan nem hittek a szerelmükben, most mégis beteljesedni látszik:

Krisztián videóüzenetben jelentette be a nagy hírt, miszerint feleségül veszi Micit.

Senki nem hitt VV Mici és Krisztián kapcsolatában Forrás: Rtl2/Való Világ

"El szeretném nektek mondani, hogy el fogom venni most már véglegesen a Micikét feleségül. Ennek a napja pedig február 12-én lesz"- mesélte boldogan Krisztián.

Az esemény egy bevásárlóközpontban történik meg, nyilvánosan, így Krisztián arra buzdítja az őket szeretőket, hogy tartsanak velük és bulizzanak együtt egy nagyot az esemény örömére.

"Nem mindennap nősül meg az ember, velem ez most megtörténik!"

Februar.12e 15:00 Lurdy Ház ásó,kapa,nagyharang......

Krisztian Bracso (az igazi) (@krisztianbracso_az_igazi) által közzétett videó,

Szikora Róbertnek felajánlkoznak a fiatal lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-szikora-robinak-fiatal-lanyok-ajanlkoznak-fel-szuzesseg-elvetele.htmlSzikora Robi évtizedek óta színpadon áll, így nem is csoda, hogy lányok tömkelege tett már neki ajánlatokat. Van aki csak aláírást kér, akad aki egy közös képért ácsingózik, de előfordul olyan is, aki ennél messzebbre menne... TV + Sztárok--Mádai Vivien nem prűd, szívesen meztelenkedik otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-madai-vivien-otthon-meztelen-jarkal.htmlMádai Vivien és férje, Zoli nagyon édes párt alkotnak együtt. Nemcsak jól mutatnak egymás mellett, de viccesek, és elképesztően szeretik is egymást. A szerelmesek napja közeledtével Vivien szerelmi életéről is mesélt a hot! Magazinnak. TV + SztárokOrigoFejős Éva folyamatosan aggódik újszülött kislányáérthttp://www.life.hu/sztarok/20170209-fejos-eva-ujszulott-aggodik-paramami.htmlFejős Éva közel ötvenévesen hozta világra első kislányát, a gyönyörű Lindát. A baba és mamája is tökéletes egészségnek örvendenek, már elkezdték közös életüket is saját otthonukban. A boldog hétköznapok közé azért beférkőzik némi félelem is... TV + Sztárok--Gábor Zsazsa férje bizarr szexuális életéről vallott emlékirataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-gabor-zsazsa-bizarr-szexualis-szokasok.htmlGábor Zsazsa még halála után is szolgáltatja a szaftos részleteket nem mindennapi életéről... TV + SztárokOrigoSarka Kata elszólta magát – Saját sofőrje van?http://www.life.hu/sztarok/20170208-sarka-kata-nem-vezet-sokat-soforje-van.htmlSarka Kata autóban ülve sminkelt, ami rajongói nemtetszését váltotta ki. A sztár próbálta menteni a helyzetet, ekkor szólta el magát... TV + Sztárok--Földes Eszter és Lovasi András megrajzolták, milyen legyen a gyerekükhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-foldes-eszter-lovasi-andras-gyerek-tervek-rajz.htmlFöldes Eszter és nála 18 évvel idősebb zenész szerelme, Lovasi András immár két éve házasok, szerelmük 2013-ban kezdődött. Boldogok együtt, és már a gyerekszobát is elkészítették. Már csak a trónörökös várat magára... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.