Demcsák Zsuzsa megvédte a rusnyázós műsorvezetőt, Megyeri Csillát

Forrás: Tv2, Facebook/Megyeri Csilla -
Demcsák Zsuzsa Mokka Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási port kavart múlt héten  Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot.

Pár nappal ezelőtt kapta fel az internet azt a videót, amiben

egy debreceni műsorvezető lány lerusnyázza a kevesbé csinos nőket,

majd azt is hozzáteszi, hogy a szép nők okosabbak és kreatívabbak is, mint azok, akik nem rendelkeznek hasonló külső adottságokkal.

Tetézve a dolgot egy másik videóban bazári majomnak nevezi a mellette ülő kislányt, egy gyerekszépségverseny kapcsán. Ez a két felvétel hatalmas lavinát indított el, pellengérre állították az Alföld TV műsorvezetőjét, aki nem győzte mentegetni magát: interjúban mondta el, hogy ez egy néhány évvel ezelőtti felvétel, valóban hibázott, de nem volt ennyire kemény a beszólás, hiszen ezt a néhány képkockát egy hosszabb anyagból vágták ki. Még Havas Henrik is megszólalt a témában.

Megyeri Csilla a Púderben Forrás: Alföld Tv

A lány ma reggel a Mokka adásában Demcsák Zsuzsának mesélte el újra, hogyan történt a dolog, sőt bocsánatot is kért mindenkitől, akit megbántott. A Tv2 műsorvezetője pedig védelmébe is vette a barna lányt:

"Ezzel, hogy elnézést kértél, már vége is van a történetnek (...) Követünk el hibákat, és nagyon szeretjük, ha meg tudnak nekünk bocsátani, amit ritkán szoktak megtenni azoknak, akik a médiában dolgoznak.." – védte meg Csillát Demcsák.

Ma reggel Megyeri Csilla a Mokka adásában Demcsák Zsuzsának mesélte el újra, hogyan történt a dolog Forrás: Tv2, Facebook/Megyeri Csilla

A beszélgetésben nemcsak a debreceni lány vett részt, hanem magával hozta szomszédját, akinek kislánya szerepelt a bazári majmozós jelenetben. A teljes beszélgetést is lejátszották a műsorban, amiből kiderült, hogy nem a kislánynak és anyukájának szólt a beszólás.

Demcsák azzal zárta a beszélgetést, hogy a bocsánatkéréssel együtt az ügy lezárása tökéletesre sikeredett, a továbbiakban ezzel már nem kell foglalkozni.

A Civishir.hu szerint Megyeri Csilla szeptembertől az egyik fővárosi csatornán lesz látható, mint műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.