Palvin Barbi és Iszak Eszti együtt bulizott - Fotó!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
buli Palvin Barbi Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti még mindig az Egyesült Államokban tölti a napjait, és nagyon úgy tűnik, hogy nem unatkozik. Nemrég Palvin Barbival bulizott együtt, közös képük pedig elég szexire sikerült.

Iszak Eszti amerikai kalandjai folytatódnak, és egy emlékezetes pillanatot sem titkol a rajongói elől. A műsorvezető nagy álmai válnak sorra valóra a tengerentúlon, legutóbb azt mutatta meg, hogyan töltötte el idejét a Universal stúdiójában.

Vad bulit csapott New Yorkban Iszak Eszti Fotó: Marton Szilvia/Origo

Jelenleg New Yorkban tartózkodik a Viva Tv műsorvezetője, ugyanis ő képviseli hazánkat a New York-i Fashion Weeken, mint a Mabelline 'It Girl'-je. A fontos teendői között természetesen a bulizás is belefér az idejébe. Sajnos csak egyetlen fotót tettek közzé a partiról, de ez magáért beszél. Iszak Eszti felhőtlenül nevet, miközben Palvin Barbi arra készül, hogy megnyalja őt. Az azonban sokak sajnálatára nem derült ki, mi történt a kép készülte után...

Was some party... #1oak

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.