Istenes Bence lenullázza magát: mindenes lesz Németországban

Forrás: Instagram -
Istenes Bence Németország karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence az egyik legsikeresebb hazai műsorvezető. Hamarosan azonban új munkahelyével, a német tévével másfél hónapra külföldre utazik a Survivor forgatására, ahol lótifuti lesz. Nem bánja azonban, hogy becserélte itthoni karrierjét. 

Bencének újra végig kell járnia a ranglétrát, de úgy érzi, megéri, ha egyszer teljesül az álma, és Németországban is vezethet műsort. A munkahelyváltás legnehezebb része az, hogy párjával, Csobot Adéllal és kisfiukkal, Nátánnal nem lehetnek mindig együtt. Ugyan Bence sokszor utazik haza, és Adélék is meg tudják látogatni, de a Survivor másfél hónapos fogatására nem mehetnek Bencével, illetve ők csak nyáron költöznek ki végleg Németországba a családfő után.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Instagram

"Nem bánom, hogy visszaléptem a karrieremben, mert ahhoz, hogy elérjünk bizonyos célokat, áldozatokat kell hozni. Németország egy tízszer nagyobb piac, és még senkinek nem sikerült Magyarországról olyan karriert elérnie, amit én tervezek. Nem hiúságból teszem, inkább szakmai maximalizmusból. Érdekel az is, hogy sokkal többféle és személyre szabottabb műsor vezetésére van lehetőség, és természetesen az anyagi feltételek is mások a német piacon. Igazából csinálhatnám azt is, hogy itthon várom, hogy megtaláljon egy műsorvezetői feladat odakintről, de ezt nem akartam. Szeretném megismerni az ottani tévézési szokásokat, a piacot, a műsorkészítési folyamatokat, és a tizenkét éve nem gyakorolt németemen is dolgozni kell" – mondta Istenes Bence a Borsnak. Elmondta azt is, hogy a fejlesztési osztályon dolgozik Németország legnagyobb műsorgyártó cégénél. Az ő műsorformátumaikat is vezette itthon Istenes, így figyeltek fel rá.

Hamarosan kezdődik a Survivor forgatása, Bence külföldre utazik másfél hónapra. Ez idő alatt nem láthatja a családját.

"Van ennek a szakmának nagyon sok negatív oldala, az egyik ez. Dolgozunk ünnepnapokon, hétvégéken, és bizony vannak olyan formátumok, amikhez el is kellhet utazni. Mielőtt elvállaltam, természetesen megbeszéltük Adéllal, de ő is, és én is éreztük, hogy ez kiemelkedő feladat, és a karrierem szempontjából is előnyös. Nyilván rettenetesen fognak hiányozni, de majd sokat telefonálunk, bár elég jelentős lesz az időeltolódás. Volt róla szó, hogy Adélék egy pár napot velem töltsenek kint, de ezt hamar elvetettük. Nem csak a játékosoknak járnak majd nomád körülmények, mi sem ötcsillagos szállodában alszunk. Egy stábnak vagy nekem, mint férfinak, elmegy egy ilyen szállás, de nem egy kisbabának való az. Nem igazán lehet majd ott naphosszat a medence partján játszani" – mesélte Bence.

Angelina Jolie először mutatkozott a válási botránya ótahttp://www.life.hu/sztarok/20170218-angelina-jolie-eloszor-mutatkozott-a-valasi-botranya-ota-kambodzsa.htmlAngelina Jolie és hat gyermeke a színésznő legújabb filmjének premierjére látogatott Kambodzsába. Ez volt az első hivatalos megjelenése, mióta szakított Brad Pittel.TV + Sztárok--Szabó Zsófi új szerepben próbálhatja ki magát: szinkronizálni foghttp://www.life.hu/sztarok/20170218-szabo-zsofi-szinkronizalni-fog-hupikek-torpikek-mozifilm.htmlSzabó Zsófi lesz a hangja Törpillának a Hupikék törpikék mozifilm második részében. TV + SztárokÚjabb fordulat: Jennifer Garner beadja a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20170218-jennifer-garner-beadja-a-valokeresetet.htmlKét éve már, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck nem tudják eldönteni, hogy együtt vagy külön folytassák-e életüket. Nos, úgy tűnik, a színésznő most elhatározta magát, és tényleg beadja a válókeresetet. TV + SztárokAFPKamu profilt hoztak létre Ábel Anita nevében a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20170218-kamu-profilt-hoztak-letre-abel-anita-neveben-a-facebookon.htmlVajna Timi után Ábel Anita is internetes csalás áldozata lett: kamu profilt hoztak létre a nevében. TV + SztárokAFPSok pénzt veszít Kiss Ramóna azzal, hogy kiszáll a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170218-havi-1-milliut-veszit-kiss-ramona-azzal-hogy-kiszall-a-baratok-koztbol.htmlKiss Ramóna egy hete jelentette be, hogy 16 év után kiszáll a Barátok köztből. Azt mondja, tisztában volt vele, hogy anyagilag rosszul jár. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20170218-ittas-vezetes-miatt-elvettek-a-rendorok-zambo-krisztian-jogositvanyat.htmlZámbó Jimmy fia, Krisztián elbúcsúzott a jogosítványától. Részegen vezetett, áthajtott a piroson, a rendőrök pedig lekapcsolták. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.