Medveczky Ilona Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak ruhabotrányáról, de élete szerelmeiről, helyesebben a szerelem hiányáról is mesélt Medveczky Ilona. A művésznő azt vallja, ő a hivatásába volt szerelmes, és igazán közel csak kevés férfi kerülhetett a szívéhez. 

Ilona Hajdú Péter magánéletét firtató kérdésére azt válaszolta, nem publikus, kibe volt szerelmes, főleg, hogy már a nevét is elfelejtette. Azt leszögezte, nem a férje volt élete szerelme, SŐT!: "Én a férjemet, a herceget megvettem" – nyilatkozta a táncosnő, és el is mondta, mit jelent ez.

"Ez a herceg egy meleg herceg volt" – vetette közbe Hajdú. "És akkor mi van?! Annál jobb, nincs vele gondom, nem kell teljesíteni" – vágta rá Medveczky, aki hozzátette, 32 évig voltak házasok, de soha, egy napig nem éltek együtt, csupán papíron tartoztak össze.

Ilona arról is mesélt, hogy Nagy Richárdot, legutóbbi élettársát – akiről csak szuperlatívuszokban beszél – a házassága alatt ismerte még meg. "Szerelemről nem beszélhetünk! Richárd volt belém szerelmes, a tenyerén hordott" – emlékezett vissza.

Forrás: MTI/Földi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.