Rasszisták köszörülték a nyelvüket Jamie Foxxon

Forrás: InterCom -
Dubrovnik Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamie Foxx nem várt sértegetésben részesült egy nyilvános helyen, de a színész nem hagyta magát. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Jamie Foxx Magyarországon forgat, így számtalan helyen láthatjuk felbukkanni, akár egy férfi vécében is. Az új Robin-Hood film miatt azonban nemrég Horvátországba ment tovább a stáb, itt érte Foxxot a nem várt incidens.

Egy másik világsztár is Budapesten kezdte az évet

A 26 éves Oscar-díjas amerikai színésznő teljesen új frizurával érkezett a magyar fővárosba. Legújabb filmjét Magyarországon forgatja, és már néhány fotó is napvilágra került a megérkezése óta. Olvass tovább itt.

Vasárnap egy nőismerősével tértek be egy étterembe Dubrovnikban, de nem sokkal később két részeg férfi az asztalukhoz lépett, és hangosan "niggernek" nevezték a sztárt.

Jamie Foxx nem hagyta annyiban a bántó megjegyzést Forrás: InterCom

A színész bár nem akart ügyet csinálni ebből az esetből, de a hely dolgozói természetesen értesítették a rendőröket, akik őrizetbe is vették a két ittas férfit. A horvát hatóságok gyűlöletbűncselekmény elkövetése miatt valamint közrend és köznyugalom megzavarása miatt indítottak eljárást - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.