Farkasházi Réka végre elnyerte a Fonogram-díjat

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
siker Fonogram-díj Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere személyesen beszélgetett Farkasházi Rékával, akit már számtalanszor jelöltek Fonogram-díjra, de még sosem sikerült elnyernie a megtisztelő emléktárgyat, egészen mostanáig. 

A 39 éves színésznőt már többszöri alkalommal jelölték Fonogram-díjra, ám ő ennek ellenére nem számított az idei sikerre.

"Szerintem erre nem lehet számítani. Az ember dolgozik, valamiben hisz, és aztán egyszer csak díjazzák"

Farkasházi Réka nagyon örül a Fonogram-díjnak Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Réka óriási élményként éli meg, hogy egyszerre lehet színész és énekesnő is. Éppen ezért sem ő, sem a csapata nem rejtette véka alá az örömét.

Az interjúban arról is beszámolt, hogy melyik szakmája, hivatása áll hozzá közelebb, illetve arról is szó esett, hogy a gyermekeit milyen irányba szeretné terelni majd a későbbiekben.

Kozsó nagyon megváltozott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-kozso-legujabb-fotojan-nagyon-le-van-fogyva.htmlA sztár új fotót posztolt a közösségi oldalán, melyen jól látszik, hogy Kozsó csúnyán le van fogyva. TV + Sztárok--Hajdú Péter közös szelfit posztolt szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-hajdu-peter-kozos-fotot-osztott-meg-uj-szerelmevel.htmlA Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról szóló találgatásoknak a tegnapi nappal vége szakadt: a tévés új szerelmével érkezett egy nyilvános eseményre, a Fonogram-gálára. TV + Sztárok--Edvin Marton Kim Dzsongil emlékére koncertezett Észak-Koreábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-edvin-marton-kim-dzsongil-emlekere-koncertezett-eszak-koreaban.htmlNem sok ember szeretne Észak-Koreába menni, de Edvin Marton nem tudta visszautasítani a meghívást. A néhai vezető, Kim Dzsongil emlékére rendezett fesztiválon lépett fel, és még vissza is menne. TV + Sztárok--Rékasi Károly nem tudott uralkodni az indulatainhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-rekai-karolynak-neha-eljart-a-keze.htmlRékasi Károly életének egy nehéz időszakáról mesélt: édesapja súlyos beteg volt, ami megviselte őt, és sokszor reagált durván egy-egy helyzetben. Olykor még a keze is eljárt... TV + Sztárok--Gaál Noémi elárulta, hogy visszatér-e a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20170302-gaal-noemi-elarulta-hogy-visszater-e-a-kepernyore.htmlTizenkilenc év után búcsúzott el a TV2-től Gaál Noémi, aki megsiratta az ott töltött éveket és azt, hogy mindannak vége szakadt. Az egykori időjós elárulta, kapott már megkereséseket. TV + SztárokOrigoKembe Sorel kitálal egykori kedveséről, Kondákor Zsófirólhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-kembe-sorel-tiszta-vizet-ont-a-poharba-kondakor-zsofi.htmlKondákor Zsófi és Kembe Sorel tavaly év végén szakítottak négy év együttélés és egy közös gyerek után. Az ok akkor ismeretlen volt, a férfi viszont nem hallgat tovább. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.