Puzsér Róbert is beszólt Geszti Péternek

Forrás: Szabó Gábor/Origo, VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Puzsér Róbert Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter nagyon kiakasztotta Puzsér Róbertet, pedig biztosan nem állt szándékában. Az énekes az öltözékével verte ki a biztosítékot - a többi között -, Puzsér pedig nem tudta ezt szó nélkül hagyni. "Mi ez a cipő?! Mit mond el ezzel magáról azon kívül, hogy nincs benne se ízlés, se önreflexió..."

A tudtán és akaratán kívül akasztotta ki Geszti Péter Puzsér Róbertet, aki nem fogta vissza magát, de ezt már megszoktuk tőle. Őszintén, nyersen írta le véleményét a zenészről a Facebook-oldalára, mégpedig elsősorban Geszti öltözéke, másodsorban pedig a zenész által megosztott sorok miatt.

Geszti ugyanis egy arany cipőt visel a fotón, amelyre a következő sorokat biggyesztette oda: "Megsértődni nem akkor kell, amikor okunk van rá, hanem amikor lehetőségünk" - hangzik a jó tanács, amit Puzsér Róbert kemény szavakkal véleményezett.

"A pofám leszakad pusztán attól, hogy nézem. Hogy merészeli?! Mi ez a beállás?! Hogy mer ilyen szemérmetlenül dagonyázni önmaga elképesztő szellemességében – ami felől láthatóan szemernyi kétsége sincs?! Michael Jacksonon kívül soha senkinek nem volt joga így viselkedni.

Mi ez a cipő?! Mit mond el ezzel magáról azon kívül, hogy nincs benne se ízlés, se önreflexió, se méltóság, se szégyenérzet?!

Ez itt a Disney Channel valamelyik elkényeztetett gyereksztárjának a cipője – nehogy már egy ötvenkét éves férfi fölveszi ezt! Ez a Geszti még csak nem is úgy viselkedik, mint egy átlagos amerikai tinédzser, hanem úgy, mint a pályája csúcsán, tizenhárom évesen szétkokainozott Macaulay Culkin.

Hát ennél még Madonna is több méltósággal öregszik!

Puzsér Róbert beszólt Geszti Péternek Forrás: Szabó Gábor/Origo, VIASAT3/Birtalan Zsolt

És mi ez a jótanács?! Ezzel látja el azt a sok passzív-agresszív nőt és csávót, aki a Facebook-oldalát látogatja?! Ezzel a cinikus gesztussal és ezzel a szégyentelen pózzal locsol savat abba a nyílt sebbe, amit a párok nap mint nap egymáson ütnek?!

Geszti Péter pozitív gondolkodásra szólít: szerinte attól lesz boldogabb az új év, ha minden alkalmat megragadunk, hogy megsértődjünk,

vért szívjunk, egymásban bűntudatot keltsünk. Ha jelent valamit az a fogalom, hogy kulturális megrontás, akkor ezt jelenti. A mai napig azt hittem, hogy itthon Kasza Tibi, Oravecz Nóra és Marozsák Szabolcs képezik az egymondatos Facebook-megmondás legalját. Tévedtem.

Gesztitől minden szörnyűség kitelik, amit tréner, celeb és marketinges valaha is a világra sz*rt"

- írta Facebook-oldalára Puzsér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.