Megvan Gundel Takács Gábor utódja: Héder Barna maradt talpon

MTVA Gundel Takács Gábor Héder Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj Talpon! című műsornak az új részeit. 

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gundel Takács Gábor szakmai okok miatt felmondott a köztévénél. Azt is tudni lehetetett, hogy a műsor készítői a bokszolóból lett műsorvezetővel, Kovács Kokó Istvánnal és Héder Barnával készítettek próbafelvételt. Most pedig kiderült, kettejük közül ki maradt talpon.

Héder Barnára esett a választás.

Héder Barna Fotó: Polyak Attila - Origo

"Ezen a héten már vele forgatjuk a Maradj talpon!-t" – mondta egy, a csatornához köthető informátorunk. "Hogy milyen lesz az új műsorvezető? Korai még erről beszélni, meglátjuk. Adjunk neki egy esélyt" – írja a Bors.

Az MTVA szórakoztató műveltségi vetélkedőjét 2011. október 3-a óta vezette Gundel. 669 adásban mutatta be a játékosokat, tette fel a kérdéseket, vezényelte le a párbajokat. Még a süllyesztőt is kipróbálta, és bár nem félt, de a gyomra összeszűkült.

669 adás után szünet nélkül veszi át Héder Barna a műsorvezetést. Gundi utoljára február 16-án forgatott, de mivel több részt előre vesznek fel, március tizedikéig képernyőn lesz. Aznap még elköszön a nézőktől, legközelebb pedig már Héder köszön be. Gundel Takács Gábort, aki az utóbbi két hetet pihenéssel töltötte, nem lepte meg az utódja személye.

Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című műsorban MTVA

"Barna felhívott, amikor néhány héttel ezelőtt felkérték" – mesélte Gundi. "Még azt sem mondhatom, hogy a hátam mögött történt. Mivel én hagytam ott a műsort, nincs jogom hisztériázni, hogy miért csinálják tovább a Maradj talpon!-t. Sok sikert kívánok, végül is a nézők szeretik ezt a műsort."

Gundel Takács Gábor nem akarta már a nevét adni a közmédia döntéseihezhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-gundel-takacs-gabor-ezert-hagyta-ott-a-kozmediat.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor kiderült, hogy Gundel Takács Gábor felmondott. Eddig azonban az okokat csak sejteni lehetett, most viszont elárulta, mi is vezetett pontosan ehhez az elhatározáshoz. Nem akarta tovább a nevét és az arcát adni a közmédia döntéseihez. TV + Sztárok--Megvan Gundel Takács Gábor utódja? Ők voltak próbafelvételen!http://www.life.hu/sztarok/20170217-gundel-takacs-gabort-heder-barna-vagy-kovacs-koko-istvan-valthatja-az-mtva-nal.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gundel Takács Gábor távozik az MTVA-tól, hamarosan eltűnik a köztévé képernyőjéről. Korábban volt szó arról, hogy Jakupcsek Gabriella váltja majd Gundit, most azonban kiderült, kiket hívtak be próbafelvételre a Kunigunda utcába. Közülük kerülhet ki a Maradj talpon! új műsorvezetője, de egyelőre még nem dőlt el, ki kapja a munkát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huJakupcsek Gabriellát akarták Gundel Takács Gábor helyére?http://www.life.hu/sztarok/20170207-allitolag-jakupcsek-gabriellat-akartak-gundel-takacs-helyere.htmlGundel Takács Gábor felmondott a közmédiánál, az erről szóló hírek alig egy hete láttak napvilágot. A csatorna keresi a műsorvezető utódját, egyesek azt állítják, hogy Jakupcsek Gabriella neve is felmerült. TV + Sztárok--Felmondott a közmédiánál Gundel Takács Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-felmondott-a-kozmedianal-gundel-takacs-gabor-nem-folytatodik-a-maradj-talpon.htmlGundel Takács a felmondási idejét tölti, így valószínűleg a Maradj talpon!-ból sem forognak már új részek tavasszal. TV + SztárokOrigoNekiestek a kommentelők Gundel Takács Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-nekiestek-a-kommentelok-gundel-takacs-gabornak-szerintuk-homofob-megnyilvanulasa-volt.htmlA Facebook-kommentelők szerint az Eurovíziós Dalfesztivál hazai műsorvezetője, Gundel Takács Gábor homofób megjegyzést tett. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-gundel-takacs-gabor-a-maradj-talpon-musorvezetoje-visszater-a-kepernyore.htmlHétfőn újra elindul a Maradj talpon! vetélkedős műsor Gundel Takács Gábor vezetésével. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.