Nem szeretné a nyilvánosság előtt élni magánéletét Hajdú Péter

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub kamerái előtt többek között új kapcsolatáról is beszélt Hajdú Péter. A tévés elárulta, van, amit másképp csinál Eszterrel, mint előző kapcsolataiban. 

Hajdú arról beszélt, bár korábbi kapcsolatait a nyilvánosság előtt élte, most nem szeretné ennyire közszemlére tenni magánéletét. Hozzátette, tisztában van azzal is, hogy nem lehet bujkálni a sajtó elől, és az álságos is lenne.

Hajdú Péter egyébként néhány napja a Fonogram-gálán jelent meg először nyilvánosan új kedvesével, Eszterrel.

Madonnát azzal vádolják, hogy pénzért "vette" az ikreithttp://www.life.hu/sztarok/20170303-madonna-a-vadak-szerint-penzert-jutott-hozza-az-ikrekhez.htmlSokaknak furcsa, hogy a sztár frissen beadott örökbefogadási kérelmét ilyen hamar elbírálták, és már haza is vihette a két kislányt. TV + Sztárok--Tóth Gabi közönségesnek tartja régi énjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-toth-gabi-kozonsegesnek-tartja-egykori-enjet.htmlAz énekesnő nemrég stílusváltáson esett át, nemcsak a külseje újult meg, hanem a dalai is új irányt vettek. Tóth Gabi elmondta, sajnos fiatalon sok hibába beleesett, és ma már közönségesnek tartja azt a Tóth Gabit, aki régen volt. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóri kiskori képeket mutatott magáról - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170303-ordog-nori-elkepesztoen-aranyos-kislany-volt.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban láthattunk Ördög Nóriról egy kiskori fotót, de szerencsére azóta több képet is megosztott a közönséggel. A TV2 csinos műsorvezetője kislányként is nagyon édes volt! TV + Sztárok--Várandós celebek: Horváth Éva és Som-Balogh Edina családja is bővülhttp://www.life.hu/sztarok/20170303-horvath-eva-es-som-balogh-edina-csaladja-is-bovul.htmlItthon és külföldön is sok híresség családja bővül nemsokára. A teljesség igénye nélkül szedtük össze a kismamákat, akik nemsokára újabb, vagy éppen az első csemetéjüket köszönthetik! Beyoncé, Horváth Éva vagy éppen Som-Balogh Edina is várandósak, de a sornak itt még nincs vége! TV + Sztárok--Kulcsár Edinát levetkőztette szerelme, Csutihttp://www.life.hu/sztarok/20170303-kulcsar-edinat-parja-vetkoztette.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti Orosz Barbi műsorában szerepeltek, aminek keretein belül egy fotózást is megejtettek. A stylist a pár férfi tagja volt, az eredmény pedig igen szexisre sikeredett... TV + SztárokOrigoA rendőrség kísérte be a bíróságra Kállay-Saunders Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-a-rendorseg-kiserte-be-a-birosagra-kallay-saunders-andrast.htmlSúlyos testi sértéssel vádolják Kállay-Saunders Andrást, ügye már régóta húzódik. Ítéletet most sem hoztak, mivel Kállay nem jelent meg a tárgyaláson. A rendőrség ment érte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.