Ács Beatrix, Pintér Tibor exe új párja miatt magyarázkodott

Forrás: Facebook/Ács Beatrix hivatalos oldala -
Pintér Tibor Ács Beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt többször a Life.hu is megírta, Ács Beatrix és Pintér Tibor színész kapcsolata alig néhány hét alatt kifulladt. Az egykori pár együtt és külön-külön is elmesélték, mi vezetett a szétváláshoz. Bár az Édes életben még néhány napja is láthattuk őket együtt, a való életben tavaly év végén véget ért a frigy. A fiatal lány pedig már egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot, amit egy közös csókolózós fotóval tudatott is a világgal... majd ismét magyarázkodásba kezdett.

A fiatal lány, aki legelső Tiborral való szereplésekor is egykori kedveséről mesélt, ezúttal már új párral boldog. Ezt nem is volt rest tudatni a világgal:

csókolózós fotót posztolt szerelmével.

Ács Beatrix Forrás: Facebook/Ács Beatrix hivatalos oldala

Ám a fotó alatti kommentek és megjelent újságcikkek egy része miatt ismét magyarázkodásba kezdett.

A képet pedig el is távolította már oldaláról...

Facebook bejegyzésében magyarázza, mikor és melyik férfi mellett volt boldog, csak, hogy tiszta legyen mindenki számára, valamint kéri az újságírókat, ne faggassák őt a továbbiakban magánéletéről, mert nem fog nyilatkozni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.