Brad Pitt új hobbit talált: szobrokat készít

Forrás: Youtube -
Brad Pitt Oscar-gála szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan várták izgatottan Brad Pittet az Oscar-gálán, de hiába. A sztár nem jelent meg, pedig mindenki számított rá. Akadt ugyanis egy jobb dolga: új hobbijának, a szoborkészítésnek hódolt!

Mindenkit meglepett Brad Pitt, amikor megjelent a Golden Globe-on. A Holdfény című film miatt tette tiszteletét az eseményen, beszédét azonban alig tudta elkezdeni: ovációval fogadta megjelenését a szakma! Ezek után mindenki arra számított, hogy az Oscar-gálán is ott lesz a sztár, de nem így lett.

Brad Pitt a kezével alkot Forrás: Youtube

Hiába szerették volna sokan látni Brad Pittet a nagy filmes eseményen, nem volt rá lehetőségük. A sztár ugyanis elvonult, ráadásul új hobbija miatt. A Hollywood Reporter szerint a színész beleszeretett a képzőművészetbe, és mostanában ennek a hobbijának hódol, állítólag az Oscar alatt is dolgozott, méghozzá egy szobron. Ha igazak a híresztelések, napokig mást sem csinált Brad Pitt, csak a híres kortárs művész, Thomas Houseago stúdiójában "szobrozott".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.