Együtt ünnepelték a magyar celeblányok a Nemzetközi Nőnapot!

Forrás: Origo -
Kustánczi Lia nemzetközi nőnap Dobó Ágnes Tolvai Reni Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzetközi Nőnap alkalmából egy igazi luxuspihenésre fizettek be a magyar celebcsajok. Együtt wellnessezett Tolvai Reni, Kunstánczi Lia, Marton Adrienn és Dobó Ági.

Ennyi csinos és ismert lányt kevésszer láthatunk együtt fürdőzni! A magyar celebcsajok összefogtak, és úgy döntöttek közösen ünneplik meg a nőnapot. Mivel ez a nap a gyengébbik nemé, Tolvai Reni, Kunstánczi Lia, Marton Adrienn és Dobó Ági elutazott, hogy luxuskörülmények között pihenjék ki a fáradalmakat.

Együtt ünnepelték a magyar celeblányok a Nemzetközi Nőnapot Forrás: Origo

A dögös hírességek a wellnessezésre szavaztak, és kiválasztották a legszebb helyet, amit ilyenkor lehet: a Spirit Hotelben kényeztették magukat. A lányok természetesen a rajongóikról sem felejtkeztek el, egy közös szelfivel köszöntik a követőiket. Az biztos, hogy ők onnan új emberként fognak visszatérni a dolgos hétköznapokba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.