Németh Kristóf és kedvese, Judit szakítottak

Forrás: Facebook/Németh Kristóf -
Németh Kristóf szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf és kedvese csaknem két éve jöttek össze, de váratlanul véget ért a kapcsolatuk. Nemrég még az esküvőt tervezgették, de erre már biztosan nem fog sor kerülni.

Németh Kristóf és párja, Judit 2015 nyarán jöttek össze, és úgy tűnt, hogy a legnagyobb egyetértésben és harmóniában telnek a napjaik. A színész kisfia is megszerette Juditot, és már az esküvőt tervezgették, de erre biztosan nem fog sor kerülni. A pár ugyanis szakított, a rajongók számára teljesen váratlanul. Ők azonban nyilván régóta érezték, hogy nincs minden rendben kettőjük között, és megpróbálták megoldani a problémákat, de nem sikerült. Kristóf még nem adta volna fel, de el kell fogadnia egykori szerelme döntését.

Bár a magánéletben elváltak útjaik, a munkában még sokszor láthatjuk őket együtt:

a Fame – A hírnév ára című musicalben közösen szerepelnek továbbra is...

Németh Kristóf és párja, Judit szakítottak Forrás: Facebook/Németh Kristóf

A színész is megerősítette a szakítás tényét." A hír igaz, Jucival véget ért a kapcsolatunk. Sajnos nem mindig elég, ha két ember szereti egymást. Engem lefoglalt a színházalapítás, Jucit pedig a próbák, előadások tengere. Amióta ezt észrevettük, minden erőnkkel megpróbáltunk együtt tenni a közös jövőnkért, de sajnos elfogyott az erő... nem szoktam feladni, talán még küzdöttem is volna, de el kell fogadni a helyzetet, és hálásnak lenni azért, amit ez a szerelem jelentett" – mondta a színész.

Debreczeni Zita Athénban tölti a leánybúcsújáthttp://www.life.hu/sztarok/20170308-debreczeni-zita-athenban-leanybucsuzik.htmlHamarosan összeköti életét Debreczeni Zita és Gianni, előtte pedig mindketten elbúcsúztatják előző életüket. Kiderült, hogy Zita külföldön leánybúcsúzik, amiről Gianni semmit nem tud! TV + SztárokOrigoAlekosz úgy érzi, Baukó Éva elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170308-alekosz-ugy-erzi-bauko-eva-elarulta-nelkule-folytatna-az-edes-eletet.htmlNem tudni, mi történt az Édes Élet két szereplője között. Alekosz hatalmasat csalódott Évában. TV + SztárokOrigoSztárok, akiknek muszáj volt lefogyniuk http://www.life.hu/sztarok/20170308-ot-sztar-akiknek-muszaj-volt-lefogyniuk.htmlBizony, néha a legnagyobb hírességeknek sem volt választásuk: ők azok, akiknek muszáj volt lefogyniuk. TV + SztárokOrigoBaronits Gábornak meztelen képeket küldenek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-baronits-gabor-meztelen-fotokat-kap.htmlBaronits Gábor arról mesélt az életmódcsatornán, hogy bizony az ő rajongói között is akadnak olyanok, akik bármeddig képesek elmenni.... TV + SztárokOrigoSzőrtelen mellkassal hódít Harry herceg: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170308-meghan-kedveert-szorteleniti-a-mellkasat-harry.htmlHarry herceg egy féltve őrzött titkát árulta el: szerelme kedvéért gyantáztatja a mellkasát. A herceg barátai ezen röhögnek. TV + Sztárok--Csak Diana hercegnő tudott komornyikja másságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-diana-hercegno-egykori-komornyikja-bevallotta-massagat.htmlDiana hercegnő egykori komornyikja elárulta a titkát: most már mindenki tudja, hogy a férfi homoszexuális. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.