Zoltán Erika koncertjét az utolsó pillanatban mondták le

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
Zoltán Erika koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jubileumi koncertjére készült Zoltán Erika, ahogy a rajongói is, az estét mégsem lehetett megtartani. Technikai okokra hivatkozva mondták le a show-t, ami miatt az énekesnő borzasztóan csalódott.

Lázasan készült Zoltán Erika a jubileumi koncertjére, amit a rajongói is nagyon vártak. Több ezer jegy el is fogyott a show-ra, amit az utolsó percben mondtak le. Műszaki hibára hivatkoztak, ám Zoltán Erika leszögezte, ez nem a szervezésre vagy a koncerttechnikára vonatkozik, tehát nem az ő hibájukból kellett lemondani a koncertet. Facebook-oldalán a rajongóinak megígérte, hamarosan kiderül, hol tartják meg az elmaradt előadást.

Zoltán Erika koncertjét az utolsó pillanatban mondták le Forrás: Facebook/Zoltán Erika

"Tény, hogy a műszaki hiba semmiképp nem a technikára vagy a szervezésre vonatkozik, így a koncertet rendező kft. semmiképp nem tehető felelőssé. (...)

Az én gyomrom viszont még mindig hatalmas görcsben, borzasztóan érzem magam, és nagyon sajnálom.

Őszintén köszönöm a számtalan kedves, szeretetteljes és biztató kommentet, nagyon jólesik"írta a többi között Erika, hozzátette, más helyszínt fognak keresni a koncerthez. "Ez most valamiért így alakult, és azt hiszem, akkor hazudtolnám meg önmagam, ha nem azt mondanám, hogy nézzük, keressük és találjuk meg mihamarabb azt, hogy hogyan tovább.

Egy-két napon belül kiderül az új időpont, és ami már egészen biztos - és ez már a jó hír része -, hogy nagyobb helyszínre kerül majd,

így lehetőségünk lesz egy sokkal nagyobb bulira" – írta az énekesnő, aki ilyen különleges frizurával készült volna a koncertre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.