Tatár Csilla először jelent meg férjével, Balázzsal

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
Tatár Csilla férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt hihetetlenül boldoggá tette párja, ennek ellenére nem nagyon mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt. Tatár Csilla most először mutatta meg férjét, Balázst.

Tatár Csilla a nyilvánosság előtt éli az életét, mégsem szeret megosztani minden meghitt pillanatot a nagyérdeművel. Igyekszik titokban tartani a magánéletét annyira, hogy még a párját sem mutatta be, pedig mióta Balázs belépett Csilla életébe, minden a legnagyobb rendben van. Megszületett a kisfiuk, Milán és hatalmas boldogságban élnek. Talán éppen ezért tett most kivételt Csilla: a Kincsem bemutatóján együtt jelentek meg.

Tatár Csilla először jelent meg a nyilvánosság előtt férjével Fotó: Hirling Bálint/Origo

"A férjem civil, és az is szeretne maradni, de fontos, hogy mi is úgy élhessünk, mint bárki más. Színházba, moziba, vacsorázni járunk, van egy csodálatos gyerekünk. Nem keressük a fotósok kameráit, de szétugrani is elég fura volna, ha meglátunk egyet" – mondta a Blikknek Csilla. A párról készült első közös fotót itt tudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.