Nádai Anikó szakításán viccelődött Sebestyén Balázs és Vadon Jani

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Nádai Anikó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs egy fikarcnyit sem lett finomabb, esti műsorában mindenkinek megtalálja a legérzékenyebb pontját, Nádai Anikónak is: a szakításán viccelődtek.

Sebestyén Balázs előszeretettel piszkálja az embereket, még életük fájdalmas emlékeivel, pillanataival is. A műsorvezető nagyon úgy tűnik, hogy nem szakít ezzel a szokásával, így aztán annak, aki elszegődik műsorába vendégként, számolnia kell azzal, hogy kellemetlen helyzetbe hozzák. Így járt Nádai Anikó is, aki mosolyogva tűrte, ahogy a szakításán viccelődnek.

Nádai Anikón élcelődtek Balázsék Fotó: Hirling Bálint - Origo

Sebestyén Balázs azzal indított, hogy megkérdezte kollégájától, milyen egyedülállóként. "Anikó, mi újság van? Milyen a szingliélet?" – puhatolózott Balázs, de itt még nem ért véget Anikó faggatása. A következő döfést Vadon Jani vitte be a csinos anyukának. "Olyan boldognak tűnsz, megjött az első gyerektartás?" – tette fel a kérdést, amire Anikó a műsor promója alapján nem igazán válaszolt, csak megpróbálta poénra venni a piszkálódást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.