Oláh Gergő szórakozni akar A Nagy Duett alatt

TV2 Nagy Duett Zimány Linda Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő Zimány Lindát kapta párjául az április 2-án induló nagysikerű A Nagy Duett című műsorban. A Life.hu riportere az X-Faktor egykori győztesét faggatta a közös munkáról és a verseny alatti terveikről.

A fantasztikus hangú énekes nagyon örül annak, hogy az ügyvédbojtárként dolgozó egykori modell lett a párja a versenyben. Szerinte azonnal megtalálták a közös hangot és még a stílusuk is hasonló, így könnyű volt a kezdet.

Zimány Linda és Oláh Gergő A Nagy Duett párosa Forrás: Tv2/ A Nagy Duett

Gergő elárulta, hogy szórakozni szeretnének, ám a munkát komolyan fogják venni:

lesznek vicces dalok és szeretnének nagyokat is énekelni.

Zimány Linda is szerepel a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-zimany-linda-es-olah-gergo-egy-par-a-nagy-duettben.htmlKiderült, hogy a Nagy Duetten Oláh Gergő párja Zimány Linda lesz. Az ügyvédjelöltként dolgozó egykori modell izgatottan áll a feladat előtt és mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Lássuk, kik a többi párosok! TV + Sztárok--Alekosz új szerelme tévés műsorban meztelenkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170316-alekosz-szerelme-meztelen-realityben-szerepelt.htmlNagy Alekoszra hosszú idő után újra rátalált a szerelem. Új kedvese minden igényét és vizuális követelményét kielégíti, így tökéletes társra talált. Most azonban kiderült, hogy bájait nemcsak a görög származású sztár, hanem az egész ország is megcsodálhatta, ha akarta: meztelen valóságshow-ban szerepelt a fiatal lány. TV + Sztárok--Zimány Linda pert nyert Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-zimany-linda-berki-pererol-beszelt-video.htmlZimány Linda a szexi modell szerepét ügyvédbojtári feladatokra cserélte, és úgy tűnik, helytáll abban, amit csinál: határozott nőként képviseli ügyfeleit egy-egy per során. TV + Sztárok--Pachmann Péter elmondta véleményét a Hujber-ügyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-pachmann-peternek-ez-a-velemenye-hujber-ferirol.htmlPachmann Péter az életmódcsatorna műsorában elmondta véleményét a Hujber-ügyről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHujber Feri kiakasztotta a Mokka műsorvezetőithttp://www.life.hu/sztarok/20170314-hujber-ferit-tavozasra-szolitotta-fel-a-musorvezeto.htmlHujber Feri a tegnap reggeli Mokkában sokkolta Pachmann Pétert és az első napját töltő Szabó Dórát azzal a kijelentésével, hogy Jézus egy színész volt, korunk Stohl Andrása. Akkor szinte mindenki tébolyultnak nézte a sztárt, azonnal a címlapokra került. Ma ismét a műsor vendége volt, de a beszélgetés végét már nem várta meg, kivonult a stúdióból...TV + SztárokOrigoMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.