Váratlan bejelentés: Stohl András otthagyja a Vígszínházat

Forrás: Origo -
Stohl András Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátat fordít a Vígszínház társulatának Stohl András. Lapinformációk szerint a színészt sok olyan feladattal keresték meg, amelyeket szívesen elvállalt volna, azonban társulati tagsága leszűkítette a lehetőségeit.

"András nagyon szeret a Vígszínházban dolgozni, fantasztikus szerepeket kapott, azonban egyre több feladattal keresték meg kívülről, más színházaktól, ezek a kihívások pedig érdekelték. Néha kifejezetten problémás volt az egyeztetés a Víggel, leginkább más színházak esetében okozott kellemetlenséget" – árulta el egy informátor a Blikknek.

Stohl András Forrás: Origo

"Magam sem tudom még pontosan, hogy fizetés nélküli szabadságra megyek, vagy szabadúszó leszek ettől az évtől. Nyáron egy olyan munkába vágok bele, amilyennel eddig még nem foglalkoztam, és ezt nem fogom tudni összeegyeztetni a színházzal. Még nem sikerült megegyeznem a színházzal, hogy társulati tagságom hogyan alakuljon a továbbiakban" – nyilatkozta a lapnak Stohl András.

A színész 2013-ban csatlakozott a Víg csapatához, jelenleg is öt darabban áll a Vígszínház színpadán, júniusig több mint harminc alkalommal láthatják majd ezekben a nézők. Hogy utána mi lesz, Stohl András szabadúszóként is megtartja-e ezeket a szerepeket, esetleg néha újabb bemutatók részese is lesz, nagyban függ attól, hogy Eszenyi Enikővel miben sikerül megegyezniük.

Bereczki Zoltán is elhagyta az országothttp://www.life.hu/sztarok/20170321-bereczki-zoltan-elhagyja-az-orszagot.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznek. Nem ők azonban az egyetlenek... TV + Sztárok--Janza Kata unokaöccse halhatott meg az óbudai balesetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-janza-kata-szineszno-unokaoccse-halt-meg-az-obudai-balesetben.htmlHogy arról korábban a Life.hu beszámolt, két autó ütközött össze Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton szombat hajnalban. Ketten a helyszínen életüket vesztették, köztük az ifjúsági kajak világbajnok, Janza Richárd. Mostanra kiderült, hogy vélhetően Janza Kata színésznő unokaöccse távozott az élők sorából. TV + SztárokThinkstockFordulóponthoz érkezett Steiner Kristóf élete - Nem maradhat együtt szerelmével?http://www.life.hu/sztarok/20170320-steiner-kristof-munkavallalasi-engedelyenek-meghosszabbitasa-izraelben.html"Március 23-án az Izraeli Bevándorlási Hivatal egyszer és mindenkorra eldönti a sorsomat, a sorsunkat" - írja Steiner Kristóf a Facebookon. Minden bizonnyal izgalmas három nap áll az egykori műsrovezető előtt.TV + SztárokOrigoLencsevégre kapták Orlando Bloom új barátnőjét? http://www.life.hu/sztarok/20170320-orlando-bloom-egy-csinos-modellel-randizgat.htmlA híres színésznek sikerült eltakarnia az arcát, de a csinos modell pont belenézett a kamerába, így viszonylag jó fotó készült róla. Nem is egy! TV + SztárokOrigoEz a férfi Adriana Lima új szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170320-adriana-lima-nem-rejtegeti-mar-az-uj-szerelmet.htmlA szexi fehérnemű modell már nem titkolja az új kedvesét, sőt, már nyilvános csókcsatákat is megengednek maguknak. TV + Sztárok--Nádai Anikó elárulta, milyen az élete egyedülálló anyakénthttp://www.life.hu/sztarok/20170320-nadai-aniko-elarulta-milyen-egyedulallo-anyakent.htmlNádai Anikó és párja egy közleményben tudatták a rajongókkal, hogy elváltak útjaik. Anikó azóta egyedülállóként éli az életét és elárulta, élvezi-e ezt a helyzetet.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.