Shakira és Lionel Messi barátnője nem szeretik egymást

Forrás: Instagram/Shakira, Lionel Messi -
Lionel Messi Shakira Pique Antonella Roccuzzo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pique és Lionel Messi jó barátok, párjaik viszont egyáltalán nem jönnek ki egymással. Kiderült, hogy Shakirát valósággal gyűlöli Messi kedvese, mégpedig azért, mert ő Pique volt barátnőjét kedvelte!

Lionel Messi nem hívta meg esküvőjére Pigue-t, pedig nagyon jó barátok. Kiderült azonban, hogy a barátnőik nincsenek annyira jóban, mint ők. Messi leendő felesége valósággal gyűlöli Shakirát, ezért nem kapott meghívást a páros a szertartásra.

Shakira és Lionel Messi barátnője nem szeretik egymást Forrás: Instagram/Shakira, Lionel Messi

Shakira és Messi kedvese, Antonella Roccuzzo között nem volt semmilyen személyes konfliktus, ami indokolná az utálatot, mégsem jönnek ki egymással. Ennek az oka pedig

Pigue volt barátnője.

Antonella ugyanis nagyon jó kapcsolatot ápolt Núria Tomasszal, a mai napig beszélnek egymással, és mint hűséges barátnő, nem nézi jó szemmel Shakira és Pique kapcsolatát. Már annak sem örült, amikor 2010-ben összejöttek, annak meg pláne nem, hogy azóta is boldogok, és született két gyermekük. Szerencsére Pique és Messi kapcsolatára nincs hatással ez a konfliktus, csupán az esküvőn nem lehet ott az egyik legjobb barát - írja a Daily Mail.

Dolly bejelentette: Neki még nincs vége!http://www.life.hu/sztarok/20170322-megszunik-a-dolly-roll-zenekar.htmlKékes Zoltán nélkül már nem akarják folytatni, de Dolly elárulta, az éneklést ettől ő még nem hagyja abba. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla, a rusnyázós lány bestresszelt a kamerák előtt- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170322-megyeri-csilla-panikba-esett.htmlA rusnyázásról elhíresült lányt hamar felkapta a média. A botrányos viselkedéséről híres Megyeri Csilla ezúttal az Édes Életben mutatja meg, hogyan él... TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea jó barátnője Bochkor Gábor exe, Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-varkonyi-andrea-baratnoje-bochkor-gabor-exe-dobo-kata.htmlVárkonyi Andrea úgy tűnik, nem féltékeny típus, ugyanis férje exeivel is jóban van. Dobó Kata például nagy barátnője, még négyesben is összejárnak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSarka Kata visszatért az Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-visszatert-az-instagramra-sarka-kata.htmlSarka Kata néhány hete jelentett be egy igen nagy problémát: valamilyen hiba miatt eltűnt az Instagramról. Nemrég azonban örömhírről számolt be, méghozzá arról, hogy visszatért. TV + SztárokOrigoTorgyán József özvegye elárverezteti volt férje ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20170322-torgyan-ozvegye-eladott-ruhakbol-jotekonykodik.htmlTorgyán József özvegye, Marika elárverezteti egykori férje ruháit, és az ebből befolyt összeget jótékony célra fordítja. TV + Sztárok--Feleség lesz Weisz Fanniból?http://www.life.hu/sztarok/20170322-megkertek-weisz-fanni-kezet.htmlIgazi romantikus leánykérésre készült Péter, Fanni azonban annyira ledöbbent, hogy hosszú másodpercekig köpni-nyelni sem tudott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.