Cristiano Ronaldo mém szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a megtiszteltetés érte Cristiano Ronaldót, hogy mellszobrot kapott Madeira szigetén, ám a végeredmény nem éppen megtisztelő. Az internetezőknek persze rögtön feltűnt, hogy egyáltalán nem hasonlít a szobor a focistára, így aztán beindult a mémgyár!

Cristiano Ronaldo Madeira szigetén kapott egy mellszobrot, ráadásul a róla elnevezett repülőtéren. Nagy megtiszteltetés ez, éppen ezért utazott el Cristiano Ronaldo az avatóünnepségre, de nem bírta megőrizni komolyságát.

Cristiano Ronaldo mellszobra beindította a mémgyárat Forrás: AFP

Miután lekerült ugyanis a lepel a szoborról kiderült, hogy egyáltalán nem hasonlít rá az elkészült alkotás. A kérdés így persze az, hogy akkor vajon kiről mintázták a mellszobrot? Nem kell félni, az internetezőknek támadt egy-két ötlete arról, hogy kinek a képmása alapján készülhetett el ez a műalkotás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.