Kiss Ramóna válthatja Istenes Bencét az X-Faktorban

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
X-Faktor Istenes Bence Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban Life.hu is megírta, Istenes Bencét nem láthatjuk az X-Faktorban, de ha nem ő, akkor ki fogja vezetni a műsort? Sajtóértesülések szerint már megvan az RTL Klub jelöltje, aki nem más, mint Kiss Ramóna!

Istenes Bence elköltözött Magyarországról családjával, de végleg nem szakította meg a kapcsolatát az RTL Klubbal. Ő fogja vezetni ugyanis a Survivor című túlélőshow-t, de emellé már az X-Faktor nem fér bele. Évekig ő volt a biztos házigazdája a show-nak, ám most új arcot kell keresnie az RTL-nek.

Nem Istenes Bence vezeti majd az X-Faktort Fotó: Marton Szilvia - Origo

Sok lehetséges név felmerülhet a csatornánál, hiszen vannak ott bőven tapasztalt műsorvezetők. Ilyen Sebestyén Balázs, vagy éppen Lilu, de Szabó Zsófi is benne lehetne a kalapban, vagy akár Nádai Anikó, aki a ValóVilágban debütált műsorvezetőként. Sajtóértesülések szerint azonban nem közülük választanak műsorvezetőt, inkább egy olyan személyt bíztak meg ezzel a feladattal, akinek még nincsen ilyen irányú tapasztalata. A lehetséges jelölt nem más, mint a Barátok köztből tavasszal távozó Kiss Ramóna.

Kiss Ramóna lehet az új műsorvezető Forrás: Kiss Ramóna / Facebook

A Bors állítása szerint már a próbafelvételek is lezajlottak, és a hivatalos fotózás is megkezdődött, de az RTL Klub egyelőre nem erősítette meg az értesüléseket.

"A 2017-es X-Faktor jelenleg a casting szakaszában van, a jelentkezők meghallgatásán dolgoznak a szerkesztők, mentorokról és műsorvezetőkről még korai lenne beszélni"

- mondta Pécsi Norbert, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.