Exek az édenben Andika Exek az édenben Dia Viasat 3 Exek az édenben Franciska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andika, Dia és Franciska úgy sziporkáztak, hogy azóta sem tértünk magunkhoz. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, hamarosan indul az Exek az édeben című valóságshow, melynek műsorvezetője Bódi Sylvi lesz.

A műsor lényege, hogy három lány és három fiú az "édenben" találkoznak, ahol nincs is más dolguk, mint hogy jól érezzék magukat. Ebbe az idilli környezetbe csöppen bele valamelyik játékos exe. A helyzet feszültségéből adódó konfliktusokra épít a műsor, amit heti négyszer sugároznak majd. Íme a 3 lány, aki Balira érkezik a győzelem reményében: Andika, Dia és Franciska.

Andika: "Túl egoista vagyok ahhoz, hogy legyen valakim"

A 32 éves Andika saját bevallása szerint egy erőszakos, türelmetlen természet, aki túlságosan is egoistának tartja magát. Saját bevallása szerint pillanatnyilag szingli, ami nem meglepő azok után, hogy bevallotta: túl egoista ahhoz, hogy legyen valakije. Reméljük ő is érzi az ellentmondásosságot a gondolatai körül.

Andika saját bevallása szerint kissé erőszakos természet Forrás: Viasat3

Dia: „Ha ing van rajta, tőlem még retkül is nézhet ki"

A 19 éves Dia egy határozott személyiség, aki még életében nem volt szerelmes. Ettől függetlenül elvárja, hogy a pasija úgy viselje őt, akár egy koronát, bár azon valószínűleg ő sem gondolkodott még el, hogy érzelmek nélkül ez nehezen fog megvalósulni. Bizonyítottan szexmániás, de állítja, simán kibírja a szigeten intim kapcsolat nélkül. Hát ez pont annyira hiteles, mint egy olyan nő, aki szerint a "retkül" az egy létező kifejezés.

Diának papírja van róla, hogy szexmániás Forrás: Viasat3

Franciska: „A pasim senki mással nem beszélhet"

A 20 éves Franciska egy csinos fiatal lány, aki az iskola mellett modellkedéssel és hostesskedéssel foglalkozik. Elmondása szerint már régóta keresi az igazit, ami csak azért érdekes, mert mindössze 20 éves. Bár persze manapság már sosem lehet tudni, hogy ki mikor kezdte. Saját bevallása szerint a párja senkivel foglalkozhat rajta kívül. Így legalább az tisztává vált, hogy miért nem találta még meg az igazit.

Franciska ugyan még csak 20 éves, de régóta keresi az igazit Forrás: Viasat3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.