Győrfi Pál nyilatkozott A Nagy Duett után: ő volt az első kieső - Videó!

Forrás: facebook.com/Győrfi-Pál -
Győrfi Pál A Nagy Duett mentőszolgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pált a mentőszolgálat szóvivőjeként nap mint nap láthatjuk, énekhangját azonban a vasárnapi Nagy Duettben hallhattuk először és utoljára. Ő lett ugyanis a kieső, a Life.hu-nak pedig elmondta, mit gondol a kudarcról.

Győrfi Pál megcsillogtatta énektudását vasárnap A Nagy Duett színpadán, ám a nézőknek nem nyerte el a tetszését, legalábbis nem annyira, mint versenytársaié. Fábián Julival az oldalán mutatta be produkcióját, de úgy alakult, hogy ők lettek az elsők, akik kiestek a versenyből.

Győrfi Pálnak vissza kell térnie a mentőszolgálathoz Forrás: Facebook/Győrfi Pál

Győrfi Pál a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, milyen érzés először távozni a fedélzetről.

"Szerintem az üzenet egyértelmű a számomra, irány vissza a mentőszolgálathoz"

– mondta a többi között nevetve Győrfi Pál, aki semmijét nem villantotta ki a produkció alatt, nem úgy, mint Mádai Vivien!

Fábián Juli és Győrfi Pál búcsúzott elsőként A Nagy Duettből

Tilla szerint az ország egyik legjobb énekesnőjét vesztette el a produkció, ráadásul a zsűri is imádta Győrfi Pál és Fábián Juli kettősét, mégis nekik kellett végül távozniuk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Michael Jackson fia az apja emlékére tetováltatott: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-magara-varratta-michael-jackson-legendas-kepet-a-fia.htmlPrince Jackson igazán tiszteletreméltó módját választotta annak, hogy megemlékezzen a 2009-ben elhunyt édesapjáról. TV + Sztárok--Kasza Tibi álmában simogatja magát: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-kasza-tibi-almaban-beszel-es-simogatja-magat.htmlHihetetlen intim információk láttak napvilágot Kasza Tibiről. A sztár erre nem volt felkészülve. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldót csak a ráncok zavarták a szobránhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-cristiano-ronaldot-szobran-csak-a-rancok-zavartak.htmlCristiano Ronaldónak szobrot állítottak Madeirán, ami a közvélemény szerint egy kicsit sem hasonlít rá. Kiderült, hogy a focistának mi is a véleménye a szoborról, ezt üzente ugyanis az alkotónak. TV + SztárokAFPSzerelmes fotót posztolt Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20170403-igy-turbekol-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlA szőke szépség meghitt fotót mutatott a közösségi oldalán: olvadoznak a követők. TV + Sztárok--Óriási balhé a Pumpedék című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-pumped-gabot-elkalapalta-a-csaja.htmlPumped Gabo és szerelme, Ági kapcsolatát néhány hete nyomon követhetjük egy realityműsorban. Azt tudtuk eddig is, hogy a fiatalok igen hangosan élik mindennapjaikat, ám ezúttal tényleg durva dolog történt... TV + Sztárok--Kirúgta a Budapesti Operettszínház Muri Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20170403-muri-enikot-kirugtak-az-operettbol.htmlLapinformációk szerint az énekesnő azzal húzta ki a gyufát a főigazgatónál, Lőrinczy Györgynél, hogy a kérése ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.