Kirúgta a Budapesti Operettszínház Muri Enikőt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Muri Enikő Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint az énekesnő azzal húzta ki a gyufát a főigazgatónál, Lőrinczy Györgynél, hogy a kérése ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát.

Az énekesnő legalább nyolc előadás erejéig hagyta volna cserben a színházát, ennyiben kellett volna szerepelnie ugyanis a műsor felvételei alatt. Továbbá pár héten belül kezdődtek volna A Notre Dame-i toronyőr próbái, amelyben Enikő a női főszerepet, Esmeraldát alakította volna. Lőrinczy a Blikk kérdésére elárulta, nehéz volt számára meghozni ezt a döntést, de neki a társulat egysége a legfontosabb, így nem kivételezhet senkivel.

Muri Enikő Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Igen, a hír igaz, valóban megváltunk Muri Enikőtől. Nagyon sajnálom, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést, de nem engedhettük meg, hogy egyes művészek egyenlőbbek legyenek –nyilatkozta Lőrinczy György. – Több művészünket is megkereste ez a tévés produkció, ők részben azonnal nemet mondtak, hiszen vannak kiírt előadásaik abban az időszakban, másik részük megkeresett minket. Minden esetben jeleztük, hogy nem tudunk lehetőséget adni arra, hogy egy-egy színészünk ne legyen jelen, ezt megtettük Enikő felé is. Előre közöltük vele, hogy amennyiben mégis igent mond erre a műsorra, akkor nem kell többet előadásra jönnie, erről írásban is tájékoztattuk a héten" – jelentette ki a főigazgató, aki tisztában van azzal, hogy Muri Enikőnek, aki alig pár hónapja a Sztárban sztár döntőjéig menetelt, nehéz összeegyeztetnie a színházi és az énekesnői karrierjét.

"Megértem, hogy ő nem a színházban szocializálódott, máshonnan jött közénk. Mi bíztunk benne, ezért szomorú, hogy így alakult, de egyelőre a Budapesti Operettszínház nem szeretné foglalkoztatni őt" – tette hozzá szomorúan Lőrinczy.

Enikő egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.