Koós János a nyugdíjáról: nevetséges összeget kap

Forrás: Facebook/Mokka -
Koós János nyugdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Koós János az első művész, aki a nyugdíjáról beszél nagy nyilvánosság előtt, de az elődeihez hasonlóan neki sincs oka dicsekedni. Azt mondta, nevetséges összeget kap.

Idén lesz 80 éves Koós János, de még mindig vállal fellépéseket. Élvezettel és teljes odaadással végzi a munkáját. A művész mindenhez igyekszik pozitívan hozzáállni, és vallja, hogy a humor mindent könnyebbé tesz, ezért próbál mindent elütni egy jó viccel. Sajnos a nyugdíja is egy vicc, de ezzel nincsen egyedül. Amíg viszont fel tud lépni, nincs baj, és ha már magán nem tud, másokon segít: rengeteg jótékonysági előadást elvállal.

Koós János a nyugdíjáról vallott Forrás: Facebook/Mokka

"Nekem azért nincs akkora nyugdíjam, nem mondom meg, hogy mennyi van, nevetséges. Ha megmondanám az összeget, az emberek azt mondanák, hogy megint hazudik. Nem, nevetséges. Azért ennyi, mert abban az időben, amikor naponta volt 5-6 előadásom, nőnapon volt 10 előadásom, akkor azok

a vállalatok, vagy azok a szervezetek nem jelentették be, hogy ma fellépett a Koós,

és ennyit keresett. Nem lennének ilyen problémák másként. Olvastam, hogy milyen jogdíjakat vesznek fel a művészek, nevetséges" – mondta Koós János a Story Extrának, és még azt is elárulta, mi a legnagyobb vágya. Szeretné, ha meggyógyulna a bal válla, ami egy baleset következtében eltört.

Korábban Nagy Feró is beszélt a nyugdíjáról, ő el is árulta, mennyit kap!

Ha nem koncertezne Nagy Feró, minden bizonnyal nem tudna megélni abból az összegből, amit nyugdíjként kap. Az énekest felháborítja, hogy mennyire nincsenek megbecsülve itthon a művészek. A zenész csalódott volt, amikor megtudta, hogy 35 év munkaviszony után ennyi nyugdíjra számíthat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Emlékszel még rá? Így néz ki most Szíj Melinda, a Megasztár felfedezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20170404-igy-nez-ki-most-szij-melinda-a-megasztar-felfedezettje.htmlRégen láttuk már Szíj Melindát, a Megasztár felfedezettjét. Az énekesnő most Csisztu Zsuzsával fotózkodott.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huEzzel foglalkoztak a magyar sztárok mielőtt híresek lettek: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-ez-volt-madai-vivien-es-varkonyi-andrea-nyari-munkaja.htmlA Micsodanők! Várkonyi Andreával című műsorban ismét lehullott a lepel néhány olyan titokról, amiről korábban még sosem hallhattunk. TV + SztárokOrigoA Magyar Everest Expedíció: ez történt eddig Liluval és Száraz Dénesselhttp://www.life.hu/sztarok/20170404-ez-tortent-eddig-liluval-es-szaraz-denessel-az-everest-expedicioban.htmlA Magyar Everest Expedícióra Klein Dávid és Suhajda Szilárd mellett több sztár is elindult, ugyan ők csak az alaptáborig kísérik el a profi hegymászókat, de már így is rengeteg élményben volt részük, mindegyikük túlszárnyalja önmagát. Íme Lilu és Száraz Dénes beszámolója az eddigi tapasztalataikról. TV + SztárokOrigoFelvétel közben sírta el magát Mádai Vivien: Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170404-madai-vivien-elo-adasban-sirta-el-magat.htmlA Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsor mindig meglepetést hoz a nézőknek, ugyanis a sztárokat rendszeresen kendőzetlen őszinteségre kényszeríti. TV + Sztárok--Paul Burrell összeházasodott meleg kedvesével: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170404-diana-egykori-komornyika-osszehazasodott-meleg-tarsaval.htmlHatalmas öröm közepette kelt egybe Paul Burrell és Graham Cooper. Mióta felvállalták a kapcsolatukat, boldogabbak mint valaha. TV + Sztárok--Ezért szereti Károly herceg Kamilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20170404-ezert-szeretett-bele-karoly-herceg-kamillaba.htmlKamilla hercegné sokáig csak a szerető lehetett, pedig ő és Károly kapcsolata még Diana előtt elkezdődött. Kiderült, hogy miért szeretett éppen belé a herceg, ahogy az is, hogy miért volt eleve halálra ítélve házasságuk Dianával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.