Mel B távolsági végzést kért elmebeteg férjével szemben

Forrás: Getty Images -
Mel B énekesnő Spice Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel B néhány héttel ezelőtt úgy döntött, hogy 10 év után beadja a válási papíroka. Nyomós oka van rá!

A brit énekesnő komoly vádakkal illeti egykori férjét, Stephen Belafonte-tot. Melanie Brown ügyvédjei már távolsági végzést is kértek a férfi ellen, aki érthető okok miatt retteg a férjétől.

Állítása szerint a Stephen éveken keresztül terrorban tartotta, rendszeresen verte és csalta, illetve titokban rögzített videófelvételekkel zsarolta a 41 éves sztárt. Belafonte fegyvert is tartott otthon, így Melanie bármennyire szerette volna elhagyni, nem merte megtenni, nehogy bosszút álljon rajta.

Stephen Belafonte Mel B távolsági végzést kért agresszív férjével, Stephen Belafonte-val szemben Forrás: Getty Images

Állítólag 2012-ben, mikor az X-Faktorban zsűrizett, a férje olyan féltékenységi-jelenetet rendezett, hogy a végén ököllel arcon ütötte a háromgyermekes anyát, aki aztán nem győzte fedősztorival álcázni a történteket.

Ezután nem sokkal, a londoni olimpia záróceremóniája után ütötte meg, ám akkor már a parkettához is odaszorította a nőt, ennek következtében ismét megsérült az arca.

Ezek mellett pedig szexuálisan is bántalmazta, számtalanszor kényszerítette nemi aktusra úgy, hogy több idegen nőt is belevont a kisded játékába. Mel B hiába próbált ellenállni, a férje azzal fenyegette, hogy nyilvánosságra hozza a szexvideókat és tönkreteszi a karrierjét - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.