Vajna Timi Brazilok Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Filmalap támogatásával került a mozikba a Brazilok című film. Andy Vajna a díszbemutatón elmondta, szerinte miért lesz sikeres ez az újabb magyar alkotás. Természetesen Timiről is mesélt, elárulta, pontosan miért is tanul a felesége színészetet az USA-ban.
Tolvai Reni kiposztolta hatalmas dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170405-tolvai-reni-enekesno-kiposztolta-hatalmas-dekoltazsat.htmlHatalmas dekoltázsáról készült fotóval örvendeztette meg követőit Tolvai Reni. A Nagy Duett énekesnője tudja, mitől döglik a légy. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett miatt mondott fel állásából Győrfi Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20170405-a-nagy-duett-miatt-mondott-fel-allasabol-az-rtl-klubnal-gyorfi-pal.htmlA Nagy Duett első kiesői Győrfi Pál és Fábián Juli voltak vasárnap este. A mentőszóvivő többet veszített, mint gondolnánk, nemcsak a műsortól, de az állásától is búcsúznia kellett. TV + SztárokOrigoMuri Enikő reagált a kirúgásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170405-muri-eniko-enekesno-reagalt-a-kirugasara.htmlElküldték az Operettsíznházból Muri Enikőt. Állítólag azzal húzta ki a gyufát a főigazgatónál, Lőrinczy Györgynél, hogy a kérése ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. Az énekesnő most reagált a kirúgására. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLopással vádolták az X-Faktor énekesét, Samu Krisztina Mazsithttp://www.life.hu/sztarok/20170331-lopassal-vadoltak-az-x-faktor-enekeset-samu-krisztina-mazsit.htmlSamu Krisztina Mazsit egy drogériában vádolták meg, hogy ellopott egy parfümöt. A lány, aki amúgy gyakran jár az üzletbe, már túl volt a több ezer forintos vásárláson, és indult volna hazafelé. TV + SztárokOrigoBálint Antónia pert nyert exe, Földesi-Szabó László ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170331-balint-antonia-pert-nyert-foldesi-szabo-laszloval-szemben.htmlVéget ért Bálint Antónia és exe, Földesi-Szabó László 3 éve tartó pere. A másodfokú bíróság jogerős döntése szerint bizonyítható, hogy a férfi kölcsönkért volt élettársától, ezért 15 napon belül át kell utalnia a csinos összeget. TV + SztárokOrigoHajós András: "Hálás vagyok, hogy van agyam"http://www.life.hu/sztarok/20170330-dokumentarista-reality-kategoriaban-hajos-andras-musora-a-dalfutar-nyerte-a-televizios-ujsagirok.htmlDokumentarista reality kategóriában Hajós András műsora, a Dalfutár nyerte a Televíziós Újságírók Díját. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMielőtt elvette Dianát, sírt Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170325-mielott-elvette-dianat-sirt-karoly-herceg.htmlKároly herceg önéletrajzi könyvben vallott arról, hogy csak kényszerből, apja nyomására vette el Diana hercegnőt. Most az is kiderült, hogy miként töltötte a házasságkötés előtti utolsó éjszakáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.