Ördög Nóra Ázsiába utazik forgatni

Forrás: TMC -
külföld forgatás Ázsia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, Ördög Nóra Ázsiába utazik egy új műsor kedvéért, de vajon mennyi ideig lesz távol Magyarországtól? 

Ördög Nóra hatalmas lehetőséget kapott egy új műsor formájában, tele kalanddal, kihívással, gyönyörű látnivalókkal és csodás kulturális újdonságokkal. A forgatási helyszín nem más, mint Ázsia.

Azonban azt sem titkolták a műsor készítői, hogy a speciális helyszín számos veszélyt rejt, főleg egészségügyi óvintézkedést igényel egy európai ember számára. Több védőoltásra is szükség van, de a 35 éves sztáranyukát sokkal inkább az érdekelte: mi lesz addig a családjával?

Ördög Nóra és a családja Ázsiába utazik Forrás: TMC

"Hatalmas kihívás és nagy kaland lesz! Természetesen nem vállaltam volna a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést nagy kupaktanács előzte meg" - mesélte a műsorvezető.

Éppen ezért az egész család Nórival tart majd, és valószínűleg hatalmas kalandban lesz részük.

"Hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak! Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, így ez a műsor a munka mellett nagy családi kaland lesz. Természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett" - írta meg a Blikk.

Andy Vajna elbeszélget Sebestyén Balázzsal a CEU-s adásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170405-andy-vajna-elbeszelget-sebestyen-balazzsal-a-ceu-miatt.htmlSebestyén Balázsék is kifejtették véleményüket a CEU-ról, méghozzá alaposan. Andy Vajna pedig azt mondta el, mi a véleménye a műsorvezetők állásfoglalásáról. Állítja, el fog beszélgetni Balázsékkal, mert hiányzott a műsorból a balansz. TV + Sztárok--Tolvai Reni kiposztolta hatalmas dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170405-tolvai-reni-enekesno-kiposztolta-hatalmas-dekoltazsat.htmlHatalmas dekoltázsáról készült fotóval örvendeztette meg követőit Tolvai Reni. A Nagy Duett énekesnője tudja, mitől döglik a légy. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett miatt mondott fel állásából Győrfi Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20170405-a-nagy-duett-miatt-mondott-fel-allasabol-az-rtl-klubnal-gyorfi-pal.htmlA Nagy Duett első kiesői Győrfi Pál és Fábián Juli voltak vasárnap este. A mentőszóvivő többet veszített, mint gondolnánk, nemcsak a műsortól, de az állásától is búcsúznia kellett. TV + SztárokOrigoMuri Enikő reagált a kirúgásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170405-muri-eniko-enekesno-reagalt-a-kirugasara.htmlElküldték az Operettsíznházból Muri Enikőt. Állítólag azzal húzta ki a gyufát a főigazgatónál, Lőrinczy Györgynél, hogy a kérése ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. Az énekesnő most reagált a kirúgására. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Győző végre elárulta, miből élhttp://www.life.hu/sztarok/20170404-gaspar-gyozo-elarulta-mibol-el.htmlRengetegen kíváncsiak arra, hogy miből él Győzike. Miből futja luxusautóra, drága ruhákra, ékszerekre. TV + SztárokOrigoŐrületig izgulja magát Apáti Bence kedvese: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-elkepesztoen-idegesen-izgul-apati-benceert-a-parja.htmlFöldi Lea mindenkit megijesztett egy pillanatra, de aztán kiderült: ő így szokott szurkolni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.