Lezajlott Klapka György hagyatéki tárgyalása: semmi nem derült ki

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György hagyatéki tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György két fiát is megtagadta végrendeletében, és a családtagok hiába reménykedtek, hogy az Aranyember készített újabb verziót, sajnos csalódniuk kellett. Gyurit továbbra sem tartja a fiának, Christiannak pedig valóban DNS-vizsgálatot kell végeztetnie. A feleknek mihamarabb meg kell egyezniük, különben évekig is eltarthat, mire lezárhatják a hagyatéki tárgyalást.

Klapka György végrendelete mindenkit meglepett, és hiába reménykedtek abban a családtagok, hogy készített egy újabb verziót az Aranyember, csalódniuk kellett. Csak egy régi verzió volt a közjegyzőnél, ebben Gyuri fiát megtagadta, Christiannak pedig DNS-vizsgálatot kell csináltatnia, ha részesülni akar az örökségből. Gyuri a Story magazinnak árult el részleteket a tárgyalásról. A családtagoknak 90 napjuk van megegyezni, ha nem sikerül, akkor évekig elhúzódhat a hagyatéki tárgyalás.

Klapka György első hagyatéki tárgyalása nem hozott megnyugvást Fotó: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.