Kutyáival alszik Tóth Vera: Fotó!

kutya fotó alvás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő képet osztott meg a közösségi oldalán Tóth Vera. Nem gondoltuk volna, hogy egyszer megtudjuk, kivel/ kikkel osztja meg az ágyát. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Tóth Vera drasztikus életmódváltáson ment keresztül, ami nemcsak a külsejének, de az önbecsülésének is jót tett.

Vera ugyan régen is gusztusos csajnak tartotta magát, de azért a látványos változás meghozta az eredményt: a rajongói imádják az apró sortokban készült fotóit, és a darázsderekáért is oda vannak.

Most azonban egy teljesen más hangulatú képet osztott meg a követőivel, egy sokkal intimebb, hétköznapibb pillanatába engedett betekintést. Két hatalmas kutyával szundikál az ágyon. Ha ők a szexi sztár testőrei, akkor nem szívesen kerülnénk velük összetűzésbe.

Jetlag

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera végtelen lábai vonják el a figyelmet a Grand Canyonról: Fotók!

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tóth Vera Amerikában tölti jól megérdemelt pihenését. Rajongói legnagyobb örömére pedig folyamatosan posztol. Fotók!

Rékasi Károly cáfolja, hogy eljegyezte Pikali Gerdáthttp://www.life.hu/sztarok/20170407-rekasi-karoly-cafolja-hogy-eljegyezte-pikali-gerdat.htmlA rajongók örülhettek Pikali Gerda és Rékasi Károly boldogságának, ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a pár a sok nehézség után, amin együtt mentek keresztül, összeházasodik. Rékasi Károly azonban cáfolja, hogy eljegyezte volna szerelmét. TV + Sztárok--Sarka Kata és Kulcsár Edina kapcsolata egy titokzatos barna nő miatt ment tönkrehttp://www.life.hu/sztarok/20170407-sarka-kata-es-kulcsar-edina-titokzatos-barna-miatt-szakitott.htmlTegnap bombaként robbant a hír, miszerint Sarka Katát és Kulcsár Edinát is ugyanazzal a nővel csalta meg egykori párjuk. Állítólag ezt a tényt maga Kata és Edina kotyogta ki egy adás felvételén... TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko visszaköltözik Magyarországra?http://www.life.hu/sztarok/20170407-vujity-tvrtko-visszakoltozik-magyarorszagra.htmlVujity Tvrtko Amerikában próbált szerencsét, de lehet, hogy újra hazaköltözik. A tévésnek a közeljövőben ugyanis rengeteg munkája lesz Magyarországon, ezeket pedig nem lehet az USA-ból elintézni. TV + Sztárok--Először beszélt szexuális orientációjáról Barry Manilow amerikai zenészlegendahttp://www.life.hu/sztarok/20170406-eloszor-beszelt-homoszexualitasarol-barry-manilow-amerikai-zeneszlegenda.htmlElőször beszélt a nyilvánosság előtt homoszexualitásáról Barry Manilow amerikai énekes-dalszerző, aki a világ legtöbb lemezt eladó zenészei közé tartozik. TV + Sztárok--Lilu elérte az alaptábort, elbúcsúzott Klein Dávidtól és Suhajda Szilárdtólhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-luli-elerte-az-alaptabort-elbucsuzott-klein-davidtol-es-suhajda-szilardtol.htmlLilu elérte azt, amit nagyon szeretett volna: eljutott az alaptáborba az Everest Expedíció 2017 csapatával. Innen már csak Klein Dávid és Suhajda Szilárd folytatja az utat a csúcsra. TV + Sztárok--Melanie Griffith egy igazi plasztikszörny lett: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170406-melanie-griffith-tul-sokat-plasztikaztatott.htmlMelanie Griffith tipikusan az a színésznő volt, akiért bomlottak a pasik, de ma már ennek nyoma sincs. Ugyan az alakja még ma is nagyon jó, de a szétplasztikázott arca már-már ijesztővé teszi az 59 éves sztárt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.